http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Reseptit: SNICKERS RAAKAKAKKU, joka vie kielen mennessään

Tämä raakakakku ei ehkä ole sieltä keveimmästä päästä, mutta maku on jotain aivan tajuttoman hyvää. Snickers-raakakakku on ollut mulla jo pitkään kokeilulistalla, enkä tiedä miksen ole jo aikaisemmin tätä tehnyt. Tämä snickers raakakakku on nimittäin helppo tehdä ja AIVAN TAJUTTOMAN HYVÄÄ!

Resepti maailman parhaaseen snickers raakakakkuun

Mä tein tän mun siipan synttäreille, ja tarjolla oli myös porkkanakakkua ja ystävän tekemiä super herkullisia brownieita, mutta tää raakakku meni kyllä parhaiten kaupaksi. Onneksi pieni pala kakkua jäi, jotta sain otettua kuvat seuraavana päivänä! Illalla juhlien järjestelyjen tiimellyksessä en tietenkään ehtinyt mitään kuvaamaan.

Pidemmittä puheitta siis suoraan asiaan! Aivan sairaan törkeen hyvän raakakakun ohje tulee tässä! Kerroksista huolimatta kakku on todella helppo ja nopea tehdä. Esivalmisteluja ei tarvi tehdä muuta, kuin että laittaa 2 tölkkiä kookosmaitoa jääkaappiin, mielellään jo edellisenä päivänä. Jos unohdat tehdä tämän niin kuin minä, niin pari tuntia pakastimessa ajaa saman asian.

Resepti maailman parhaaseen snickers raakakakkuun

Resepti maailman parhaaseen snickers raakakakkuun

SNICKERS RAAKAKAKKU

Pohja:
  • 2,5 dl pähkinöitä (mulla oli sekoitus parapähkinöitä, cashewita ja manteleita)
  • 13-14 kivetöntä taatelia
  • 5 rkl raakakaakaojauhetta
  • Ripaus suolaa
  • 2 dl kookoshiutaleita
  • 0,5 tl vaniljajauhetta
  • 1 rkl kylmää vettä
Laita kaikki aineet vettä lukuun ottamatta tehosekoittimeen, ja sekoita, kunnes saat tasaista massaa. Lisää 1 rkl vettä ja sekoita vielä niin kauan, että pohjasta tulee vähän tahmeaa. Painele kostutetuin käsin pienehkön irtopohjavuoan pohjalle. Laita pohja pakkaseen.

Karamellikerros:
  • 10 kivetöntä taatelia, joita liotettu 10 minuuttia kuumassa vedessä
  • 3 tl kookosöljyä
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • 2 rkl maapähkinävoita (suolatonta ja sokeritonta)
Kuivaa taatelit talouspaperilla. Laita karamellikerroksen aineet tehosekoittimeen (sekoitinta ei tarvi tässä kohtaa pestä, vaan laita samaan missä pohjan aineet olivat) ja sekoita tahnaksi. Levitä varovasti pohjan päälle vuokaan. Laita pakkaseen.

Täyte:
  • 2 tölkkiä (400 ml) kookosmaitoa, jotka olleet kylmässä yön yli. Ota vain valkoinen paksuksi jähmettynyt osa - säästä loput vaikka smoothieen.
  • 2 dl maapähkinävoita (suolaton & sokeriton)
  • 2 rkl vaahtera/- taateli - tai agavesiirappia
  • 0,5 tl vaniljajauhetta
  • Ripaus suolaa
Kaavi kookosmaitotölkeistä pelkkä valkoinen osa tehosekoittimeen. Lisää kaikki loput aineet ja anna koneen käydä muutama minuutti, jotta saat tasaisen kermaisen massan. Täytettä kannattaa sekoitella useamman minuutin ajan. Levitä täyte pohjan päälle, koristele haluamallasi tavalla ja laita kakku muutamaksi tunniksi pakastimeen. Voit pitää kakun pakkasessa tarjoiluun asti, ota se vaan sulamaan noin tunti ennen halututta syömisajankohtaa.

Resepti maailman parhaaseen snickers raakakakkuun

Resepti maailman parhaaseen snickers raakakakkuun
 
Nyt tän kaiken synttärijuhlinnan ja herkuttelun jäljiltä mulla alkaa olla sellainen olo, että pitää laittaa tämä tyttö ruotuun! Mulla alkaa siis huomenna kevääksi kuntoon -projekti. Haluan päästä normaaliin treenirytmiin ja jättää herkut ja muut ylimääräiset pois ruokavaliosta. Onko teillä samanlaisia fiiliksiä? :)

Ainiin, tämän ihanan herkkukakun reseptin bongasin täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti