http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 22. syyskuuta 2015

Reseptit: Maailman helpoin proteiini-chia-vanukas (maidoton)

Mitä syödä välipalaksi, kun jääkaapissa ei ole oikeastaan mitään, ja aikaakin vaan rajallisesti? Erilaiset välipala- tai proteiinipatukat ovat tietenkin hyvä vaihtoehto, mutta kalliiksi tulee, jos niitä joka päivä syö. Yksi hyvä vaihtoehto - siis sekä hyvänmakuinen että terveellinen ja kaiken lisäksi nopea tehdä - on tässä: Proteiini-chia-vanukas!


Reseptit: Helppo proteiinichia-vanukas


Mä tein tän välipalan alunperin vaan siksi, kun kotona kaapeista ei löytyny mitään muuta kovin järkevää, ja lopputulos olikin niin hyvää, että tein tätä jo monta kertaa uudestaankin. Kuka oikeasti kiireisessä arjessa jaksaa aina väsätä superfood-välipaloja sadasta eri ainesosasta? Siksi varmaan monelle ruokailujen säännöllisyys onkin haaste - kun ei jaksa tai ole aikaa tehdä järkeviä välipaloja mukaan.

Tämä välipala on oikeasti HELPPO maidoton välipala, joka vielä maistuu hyvältä! Protsku-chiavanukkaan voi tehdä valmiiksi edellisenä iltana tai aamulla, pakata lasipurkkiin ja nautiskella vaikka aamupalaksi tai ilapäivällä työpaikalla. Valmistukseen menee 2 minuuttia.

Mulla oli tässä vanukkaassa käytössä Nu3:n vaniljanmakuinen heraproteiinijauhe, joka on miedosti vaniljan makuinen eikä liian makea. Käytä toki omien mieltymysten mukaan mitä jauhetta tahansa! Ja jos jaksat, niin sekoita sekaan marjoja, hedelmän paloja, siemeniä tai mitä vaan haluamiasi täytteitä! :)


Reseptit: Helppo proteiinichia-vanukas

Reseptit: Helppo proteiinichia-vanukas


Prode-chia-vanukas

  • 2 rkl (hyvänmakuista) proteiinijauhetta
  • 2 dl maitoa, esim. riisi- kookos- tai mantelimaito
  • 2 rkl chia-siemeniä
  • Ripaus kanelia tai hunajaa oman maun mukaan
Sekoita proteiinijauhe maitoon esim. shakerilla. Laita lasipurkkiin, ja sekoita sekaan chia-siemenet sekä kaneli/hunaja antamaan makeutta. Anna turvota esim. yön yli, tai ainakin pari tuntia jääkaapissa. Protskujauhe ja chia-siemenet tekee turvotessaan tästä ihanan paksun rahkamaisen koostumuksen. Lisää valmiin vanukkaan päälle halutessasi marjoja, hedelmän paloja, siemeniä tms :)

Yksinkertainen on kaunista, ja joskus myös parasta ;)

Nu3:n tuotteisiin pääset käsiksi täältä.

2 kommenttia:

Jätä kommentti