http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kuulumisia ja fiiliksiä

Moikka!

Mä palasin vähän aikaa sitten parin viikon lomalta Madeiralta. Täytyy sanoa, että loma tuli kyllä tarpeeseen! Oli ihana olla noinkin pitkä aika katsomatta sähköposteja ja miettimättä työjuttuja. Mietin ennen lomaa, että mitenköhän maltan olla tekemättä mitään työhommia ja jättää asiakkaat oman onnensa nojaan, mutta yllättävän helposti se sitten kävikin. Madeiran aurinko ja ihanat maisemat veti hetkessä ajatukset muualle :)

En ole vielä ehtinyt laittaa matkakuvia koneelle, sen verran kiireinen paluu arkeen on ollut heti lomalta paluun jälkeen. Mutta laitan parhaat palat tänne kun kerkiän!

Aamupala smoothie verkkovalmennus
Pysyvästi Kuntoon -kurssin yksi aamupalavaihtoehto :)


Mulla on ollut pieni testiryhmä tekemässä läpi mun uutta Pysyvästi Kuntoon verkkokurssia, ja heidän 10 viikon kurssi päättyi juuri. Tässä vähän fiiliksiä mitä oon saanut testiryhmältä:

PARASTA KURSSISSA OLI


  • Facebook-ryhmä (tuki, motivaatio, kysymyksiin vastaaminen, tsemppi)
  • Viikottaiset haasteet
  • Reseptit

SAAVUTETUT TULOKSET


"Paino on tippunut noin 2 kiloa (lähes pelkästään rasvaa), senttejä on kadonnut muutamia (vyötärö n. 5 cm, lantio n. 5 cm, reisi n. 2 cm, olkavarsi n. 2 cm.). Ruokarytmi on säännöllisempi kuin aiemmin, juon enemmän vettä kuin aiemmin. Olen lisännyt liikkumista arjessa, ja yritän käydä säännöllisesti (kävely-)lenkillä ja tehdä 1-2 kertaa viikossa lihaskuntoharjoituksen (ns. kuntopiiri). Aiemmin liikkuminen oli satunnaista ja sitä oli harvakseltaan, eli muutosta parempaan on tapahtunut. Jaksan arjessa jonkin verran aiempaa paremmin. En ole sairastellut kurssin aikana. Sokerinhimo on vähentynyt huomattavasti, lähes kadonnut kokonaan."


"Kokonais painon pudotus 13kg + kävin jo tuolla 14kg pudotuksen tuntumassa mutta vähän oli takapakkia tullut viikolopun aikana, muita mittoja en ole tarkistellut. Kilot ovat lähteneet yllätävän helpolla säännöllisellä syömis rytmillä 5-6 kertaa päivässä, nälkä ei ole ollut."


"-5,3kg ja - 24cm. Sekä olen pystyssä työpäivän jälkeen vielä illalla. Käyn ryhmätunneilla ja menen niille vaikka ei välillä huvitakaan."


"Juon enemmän vettä, syön säännöllisemmin ja terveellisemmin. Liikun enemmän arjessa ja käyn 1-2 kertaa (kävely-)lenkillä sekä teen 1-2 lihaskuntoharjoitusta per viikko. Olen kokeillut uusia juttuja (mm. vihersmoothie) ja hyödyntänyt muita reseptejä. Syön aiempaa enemmän kasviksia."


"Loppu tulos oli -6kg ja -34cm. Tavoitteita saavutin useammankin. Nousen sohvalta paljon herkemmin. Sain ruokailu rytmin. Vatsan pömpötys on laskenut. Verenpaineet laskivat terveempään suuntaan. 😊😊""neljä kiloa, tosin viimeisen kolme viikkoa eletty vähän miten sattuu niin kilo tullu ylös.. joten nyt taas tiukka ruokavalion seuraaminen päällä  .. ja tosiaan tykkäsin tästä siinä mielessä, että ko ruokavaliota voi seurata ja elää ns. normaalia elämää. Koska syödään oikeaa puhdasta ruokaa, eikä eletä rasvattomilla rahkoilla ja mehukeitoilla.."


SUOSITTELISITKO KURSSIA MUILLE:KYLLÄ! :)
"Kun tekee mitä ohjataan, löytää ne omat tavoitteet jota kohti pyrkii niin tuloksia tulee. Kyllä suosittelen."


Jos tiedät jonkun jota voisi kiinnostaa lähteä mukaan kun kurssi starttaa uudelleen 26.3.2018 entistä parempana ja selkeämpänä, niin vinkkaa ihmeessä!

Vielä tämän päivän eli 20.3. saakka kurssi on myynnissä tarjoushintaan ;)
21.3.2018 lähtien kurssin hinta pomppaa reilusti ylös.

Kurssiuin voi tutustua paremmin TÄÄLLÄ:https://eduksi.fi/kurssi/pysyvasti-kuntoon-verkkokurssi/
Kivaa viikkoa! :)Terkuin,Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti