http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 2. maaliskuuta 2018

Pysyvästi Kuntoon! Painonpudotukseen tähtäävä verkkokurssi

Moikka!

Ihan uskomatonta, että nyt on jo maaliskuu! Mun alkuvuosi on ollut erittäin kiireinen, koska olen laittanut kasaan uutta Pysyvästi Kuntoon -verkkokurssia ja pyörittänyt kurssia testiryhmälle. Ryhmältä saamani palautteen pohjalta olen tehnyt paljon parannnuksia kurssiin. Uusi oikea paranneltu kurssi uudella kurssialustalla onkin alkamssa taas 26.3.2018, ja nyt sinulla olisi mahdollisuus lähteä mukaan tarjoushintaan ja vieläpä saada siihen 85 € arvoinen bonari kaupan päälle!

Painonpudotus verkkokurssi


Mistä kurssilla on siis kyse? Kurssi sopii kaikille, jotka vastaavat kyllä yhteenkin seuraavista kysymyksistä:  • Haluatko pudottaa painoasi?
  • Haluatko oppia terveelliset ruokailutavat, jotka jäävät pysyvästi osaksi arkeasi? 
  • Haluatko tuntea olosi energisemmäksi ja päästä eroon turvotuksesta?
  • Haluatko mukaan kannustavaan tukiryhmään ja saada valmentajan etätuen 10 viikoksi?
Motivaation ylläpito yksin voi olla vaikeaa, välillä sitä kaipaa tsemppiä ja myös tietoa siitä, että tekee asioita oikein.


Kurssin testiryhmäni on saanut huikeita tuloksia: Jo ensimmäisen kahden viikon aikana osallistujilta putosi 2-8 kiloa painoa ja senttejä katosi vyötäröltä kohisten. Tässä vähän fiiliksia osallistujilta:

”Paino tippunut yli 10kg jo ensimmäisen seitsemän viikon aikana”
​“Kun tekee mitä ohjataan, löytää ne omat tavoitteet jota kohti pyrkii niin tuloksia tulee varmasti. Kyllä suosittelen kurssia.”
”Ohjeet ovat toimineet kohdallani. Haasteita tulee sopivaa tahtia. Tsemppiä saa kun sitä tarvitsee ja kysymyksiin saa nopeasti vastauksen. Vaikka onkin verkkokurssi, olen kokenut että Anni välittää jokaisesta kurssilaisesta”
“Jo heti ensimmäisten viikkojen jälkeen oma asenne muuttui liikkumista ja syömistä kohtaan. Olen noussut sohvalta reippaana ja käynyt liikkumassa. Hissin käyttö kotona jäänyt pois, koska valitsen 2 kerrosta rappusia. Jo parin ensimmäisen viikon aikana kehosta on lähtenyt 13cm , turvotus laskenut. Kiloja tippunut jo 3. Vatsantoiminta normalisoitunut.”
”Kaikki tarvitsemani on täyttynyt! Pidän kurssista todella paljon.Kysyttäessä saa myös yksilöllisiä ohjeita. Viikoittaiset haasteet on mukavia. Sopii kiireisenkin menoon ja kannustus Facebook-ryhmässä on iso plussa   Senttejä on lähtenyt kehosta jo yli 25 cm! Painokin on tippunut ja kaikki rasvasta ja juuri oikeista paikoista.”

Painonpudotus verkkokurssi


Verkkokurssi alkaa siis taas  26.3.2018 , ja nyt sinulla on mahdollisuus varata paikkasi kurssille huikealla alennuksella! Kurssin oikea hinta on 147,60 € mutta 19.3.2018 saakka saat kurssin hintaan 85,56 € (SIS. Alv 24%)

Kurssi kestää 10 viikkoa, ja etenee viikottain. Kurssi sisältää tarkan esimerkkiruokavalion, viikottaisia haasteita, reseptejä, faktatietoa ravinnosta, Facebook-tukiryhmän ja ohjeita liikuntaan. Lue lisää kurssista ja klikkaa itsesi mukaan TÄÄLTÄ!

Bonuksena sinulla on myös mahdollisuus saada nopean varaajan etu:

10 ensimmäistä kurssin ostanutta saa kaupan päällä HENKILÖKOHTAISEN valmennussession (toteutus skypellä/webinaarilla, arvo 85 €). Henkilökohtaisessa sessiossa käydään läpi juuri sinun ongelmia, haasteita ja kysymyksiä ja saat ekstra vinkkejä juuri sinun ruokavalioosi. Sessio voidaan toteuttaa siinä kohtaa kurssia, kun sinusta eniten tuntuu että olet sen tarpeessa :) Jos olet kiinnostunut bonuksesta, laita mulle mailia heti kurssin oston jälkeen (pt.anniseppanen@gmail.com).

Pääset katsomaan tarkemman kurssikuvauksen TÄÄLTÄ.

Aurinkoista viikonloppua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti