http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 4. marraskuuta 2016

Kurpitsavuoka uunissa // VIIKONLOPUN RUOKAVINKKI

Moikka! Mä tein viime viikonloppuna niin hyvää ruokaa, että pakko jakaa idea tänne, vaikka en saanutkaan otettua kovin mallikelpoisia kuvia. Tämä ruoka on myös todella helppotekoinen ja kypsyy uunissa ihan itsestään. Mainitsinko jo aiemmin, että kurpitsa on yksi mun tän hetkisistä lemppareista? :)

Kurpitsa-vuohenjuustovuoka uunissa


Reseptit: Uunivuoka kurpitsasta

  • 1 kokonainen kurpitsa
  • 150-200 g vuohenjuustoa
  • 1 tölkki kidneypapuja
  • Oliiviöljyä
  • Mustapippuria, rosmariinia, merisuolaa ja muita yrttejä
Kuori ja pilko kurpitsa. Laita uunivuokaan, kaada päälle oliiviöljy ja mausteet ja sekoita. Laita vuoka 200 asteiseen uuniin noin 25 minuutiksi. Sen jälkeen lisää vuokaan kidneypavut ja vuohenjuusto ja anna olla uunissa vielä noin 5 min (tai kunnes juusto on sopivasti sulanut). Nauti esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa! :)

Kurpitsa-vuohenjuustovuoka uunissa

Mä olen lähdössä kohta lentokentälle ja tuskaile täällä juuri, miten saan reilun kahden viikon matkan tavarat mahtumaan käsimatkatavaroihin :D Sitten kun tuun takaisin Berliiniin niin meillä onkin muutto edessä. Voi siis olla että blogi tulee päivittymään vähän rauhallisempaan tahtiin seuraavan kuukauden aikana :D Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti