Vaelluspäivän välipala: punajuurta ja kohlrabia (jotain kaalin tapaista) |
Ruoka oli kuitenkin todella hyvää ja monipuolista: jokainen ateria oli erilainen, eikä saatu kertaakaan samaa ruokaa kahta kertaa. Pastaakin syötiin muutamana päivänä. Myös aamiainenkin oli joka aamu eri. Ruoat oli kuulemma suunniteltu yhdessä ravintoneuvojan kanssa.
Aamiainen rannalla: jugurtti, 2 rkl mysliä, pieni pala leipää ja 2 leikkelettä |
Vaelluspäivän aamiainen: noin puoli desiä jugurttia, marjoja, kaura-kookos-pähkinä-keksi |
ENNEN (vasemmalla) NYT (oikealla)
Ennen ja jälkeen |
Vuorivaelluspäivän lounassalaatti |
Koko viikon ainoa runsas lounas: itse pyydetty kala ja salaattia |
Lounas: Pieni annos linssikeittoa ja kaksi pientä sienipasteijaa |
Toisen vaelluspäivän lounassalaatti |
Bootcampin lopussa saimme henkilökohtaisia vinkkejä siitä, miten kannattaa treenata ja syödä omaan tavoitteeseen nähden. Bootcampin ohjaajat ovat tehneet laboratorio-kokeita siitä, miten rasva palaa parhaiten yms, joten he varmasti kyllä tiesivät mistä puhuivat :) Saimme myös kaikkien ruokien reseptit sähköpostiin, joten julkaisen niitä täälläkin sitä mukaa, kun ehdin niitä kotona kokeilla :)
Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen Fit Bootcamppiin: kaikki järjestelyt toimi loistavasti, ohjelma oli mielenkiintoinen ja monipuolinen. Olisin kyllä kaivannut vähän enemmän proteiinia ja energiaa ruokavalioon: välillä oli pakko vetää salakuljetettua proteiinippatukkaa naamariin, kun tuntui, ettei viikosta tule muuten yhtään mitään.
Kalastamassa lounasta |
Aamiainen rannalla ennen kajakkiretkeä |
Juustokauppa |
Viimeisen illan kunniaksi grillattiin: vartaita sai kaksi per naama (ei mitään lisukesalaatteja) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti