Elämä ei ole pelkkää Fit Bootcamppia, vaan välillä pitää ottaa rennosti ja herkutella. Tämä viikko on ollut mulla nyt enemmänkin fat bootcamp, on meinaan vahingossa tullut pidettyä kolme herkkupäivää putkeen. Ihanan sään takia ollaan käyty ulkona syömässä nyt kolmena päivänä peräkkäin (eihän näin kuumina iltoina voi istua sisällä!) ja lisäksi tämä helle on pakottanut tänään ja eilen ja toissapäivänä jätskille.. Berliinissä on ihan liikaa IHANIA jätskipaikkoja (kysykää vaan multa suosituksia jos tuutte käymään...)!
|
Kvinoa-vuohenjuustosalaatti |
Mutta nyt viikonloppuna ollaan herkuteltu myös salaatilla! Mun poikaystävän sanojen mukaan tämä kvinoa-salaatti on paras ikinä :) Paras tai toisiksi paras, niin hyvältä tämä kvinoa-vuohenjuustosalaatti kyllä maistuu! Salaatti kulkee myös helposti rasiassa mukana piknikille tai lounaaksi työpaikalle, ja säilyy hyvänä pari päivää jääkaapisa.
Täsä ohjeet, nauttikaa :)
|
Kvinoa-vuohenjuustosalaatin jämät kulkee rasiassa töihin lounasevääksi |
Resepti: Kvinoa-vuohenjuustosalaatti
- 1-1.5 dl kvinoaa
- 1 punasipuli
- 100-200 g vuohenjuustoa
- 1-2 porkkanaa
- kirsikkatomaatteja
- puolikas kurkku
- 1 avokado
- pinjansiemeniä
- Vähän rucolaa/vihreää salaattia/sitruunamelissaa/minttua
- Mustaa pippuria, sitruunan mehu
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan (yleensä 2,5 dl vettä yhtä desiä kvinoaa kohden). Paahda pinjansiemenenet pannulla. Paista pannulla punasipuli ja lisää pannulle porkkana (pieninä paloina). Paista vain hyvin kevyesti, jotta porkkana jää napakan tuoreeksi. Paista pannulla myös vuohenjuusto. Pilko avokado, kirsikkatomaatit ja kurkku. Lisää kaikki aineet kvinoan sekaan, ja revi pinnalle rucolaa/salaatin lehtiä ja minttua/sitruunamelissaa. Mausta pippurilla ja sitruunamehulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti