http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

maanantai 25. toukokuuta 2015

VEGAANI JÄÄTELÖ vain kahdesta raaka-aineesta! (ilman lisättyä sokeria)

Itse tehty vegaani jäätelö - tämän helpommaksi ei terveellinen herkuttelu voi enää mennä! Voit tehdä jäätelön oikeestaan vaikka pelkästä banaanista, mutta pakastemarjoista ja muista mausteista saat lisämakua herkkuun. Tällä voit herkutella huoletta vaikka joka päivä :)


Vegaanijäätelö resepti


Itse tehty jäätelö

Kaikkien reseptien ohje on sama: Kuori ja pilko banaani, ja laita se pakkaseen. Kun banaani on jäätynyt, sekoita jäätynyt baanani, pakastemarjat ja mausteet monitoimikoneessa sorbetiksi. Syö heti, tai laita halutessasi vielä hetkeksi pakkaseen.


Vadelma-banaanijäätelö

  • 1 jäätynyt banaani
  • 1 dl pakastevadelmia


Mansikka-basilika jäätelö

  • 1 jäätynyt banaani
  • 1 dl mansikoita (tuoreina tai pakastimesta)
  • Nippu tuoretta basilikaa


Vegaanijäätelö suklaa-banaani


Banaani-suklaa-pähkinäjäätelö

  • 1 jäätynyt banaani
  • Pakastevadelmia tai mansikoita
  • 2 tl (raaka)kaakaojauhetta
  • 6 pekaanipähkinää
Vegaanijäätelö ilman sokeria
Mä en osannu päättää kumpi on parempaa: mansikka-basilikajäde oli ihanan raikasta, kun taas suklaaversiossa oli vähän enemmän makeutta. Tää on kyl niin ehdoton kesähitti! Tässä talossa on tästä lähtien aina banaania pakkasessa :)

Meikäläinen lähtee huomenna aamulla neljäksi päiväksi Erfurttiin Zalandon suurimmalle varastolle varastohommiiin! Tiedossa on kuulemma aika rankka setti, koska normaalisti toimistossa istuvalle 20 km kävelyä varastossa per päivä laatikoita nostellen voi olla aika iso shokki! Kerron sitten millasta oli, jos selvien sieltä hengissä takaisin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti