Reseptit: Gluteeniton mutakakku
- 250 g tummaa suklaata
- 500 g kikherneitä
- 4 kananmunaa
- 2 rkl hunajaa
- Steviaa oman maun mukaan
- 2 tl leivinjauhetta
Tee näin:
Voitele kakkuvuoka, tai vuoraa se leivinpaperillla. Pilko suklaa kattilaan, ja sulata miedolla lämmöllä, kunnes se on juoksevaa. Mittaa kikherneet ja kananmunat tehosekoittimeen/monitoimikoneeseen, ja sekoita, kunnes saat tasaisen massan. Lisää makeutusaineet ja leivinjauhe, ja sekoita vielä hetki. Lisää lopuksi sulanut suklaa, ja sekoita, kunnes saat tasaisen massan.
Kaada seos kakkuvuokaan, ja nosta 200 asteiseen uuniin noin 40 minuutiksi. Tarjoile marjojen ja halutessasi vaniljajäden kanssa!
Me vietettiin eilen pienellä suomi-saksa-hollanti -kokoonpanolla rapujuhlia! Tällä kertaa ihan oikeiden rapujen kera - täällä voi meinaan ravut tilata netistä suoraan kotiin! Kätevää, eikö? Rapujuhlien jälkituiskeessa tänään ollaan otettu aika iisisti, löhöilty kotona ja nauttitu lokakuisesta 20-asteen lämpötilasta. Kohta pitää pikkuhiljaa alkaa pakkailemaan kamoja, koska lähden huomenna Puolaan Gdanskiin lomailemaan vanhempieni kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti