http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

TOP 5: Vuoden 2015 parhaat

Moikka moi! Onko kukaan lähtenyt mukaan noudattamaan Terveellinen Tammikuu -haastetta? Mulla on itselläni nyt kolme päivää ko ruokavaliolla takana, ja olo tuntuu jo nyt miljoona kertaa paremmalta kuin viikonlopun herkuttelujen jälkeen! Tein maanantaina Foodin joulukalenteriarvonnassa voittamaani raakakakkua, jota oon pistellyt välipalaksi tällä viikolla - eli ilman herkkuhetkiä ei ole tarvinnut haasteessakaan olla :)

Ajattelin jakaa teille pienen koosteen vuoden 2015 suosituimmista blogipostauksistani- varsinkin, koska ne kaikki sattuu sopimaan hyvin Terveellinen Tammikuu -haasteen ruokavalioon (terveellisiä, kasvisperäisiä, ilman lisättyä sokeria ja vehnäjauhoja)


Get inspired :)


Vuoden 2015 suosituimmat:

(Psst: Klikkaamalla otsikkoa pääset katsomaan ko. reseptin)

1. Reseptit: Maailman paras hummus
Edelleenkin oma suosikkireseptini, parempaa hummusreseptiä ei ole (ainakaan vielä) tullut vastaan! Ihana lisäke salaatin tai kasvisten kanssa.

Viime vuoden parhaat reseptit


Mehevä ja näyttävä raakakakku, jossa reippaasti porkkanaa - todellinen A-vitamiinipommi siis!

Viime vuoden parhaat



3. Reseptit: Lime-raakakakku
Keväisen raikas raakakakku, joka sopii erinomaisesti tammikuun detox-teemaan! Lisää täytteeseen viherjauhetta tuomaan väriä ja vitamiineja.
Yksi omista tämän hetkisistä lempiruoistani. Lämmittää ihanasti kylmällä pakkassäällä!
Varsinkin täyteläinen avokado-smoothie toimii hyvin täyttävänä aamiaisena. Nykyään tykkään laittaa smoothien sekaan annoksen riisi- tai heraproteiinijauhetta tuomaan täyteläisyyttä, ja näin smoothie pitää myös nälän loitolla pidempään.


Mikä on sinun suosikkireseptisi viime vuodelta???

4 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja ihana saada uusia resepti-ideoita omaan keittiöön :)

    VastaaPoista
  2. Tein tuon limeraakakakun, kun hyvät ystävät Pirjo ja Eero olivat kylässä. Kyllä kakku oli hyvää, vei oikeasti kielen mennessään. Kaikki olivat aivan myytyjä. Tätä teen varmasti vielä monet kerrat. Kiitos ihanista resepteistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsivät :) Kiitos kauniista sanoista!

      Poista

Jätä kommentti