Foodin raakasuklaamassa rouheena on siis nimensä mukaisesti valmista raakasuklaata rouheen muodossa. Mä lisäsin omaan suklaaseeni mulperin marjoja ja parapähkinöitä pieniksi paloiksi rouhittuna sekä ripauksen kardemummaa, ja tästä kombosta tuli ihan älyttömän hyvää! Tuli kiire ottaa kuvat ennenkö nää kaikki katosi parempiin suihin.
Reseptit: Maailman helpoin raakasuklaa
- Haluamasi määrä Foodin raakasuklaamassaa
- Lisäksi esim:
- Mulperin marjoja
- Parapähkinöitä
- Kardemummaa
" Sulata raakasuklaamassa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. Lisää joukkoon haluamasi sattumat ja mausteet. Kaada muotteihin ja jäädytä pakkasessa."
Foodin raakasuklaamassaa voi muuten syödä ihan sellaisenaankin, sehän on siis jo valmista raakasuklaata. Joko lusikoida vaan pussista suoraan suuhun tai ripotella chia-vanukkaan, puuron tai myslin päälle. Todella käytännöllinen ja antaa ihanaa makua mihin vaan! Rouhetta voi myös sulattaa ja käyttää kastikkeena vaikka pannukakkujen päällä. Mä olen ainakin ihan rakastunut tähän tuotteeseen, ja tän avulla pääsin mun loman aikaisesta sokerikoukusta taas eroon :)
Raakasuklaarouhe toimii hyvin myös smoothiebowlin päällä!
Foodin raakasuklaamassa on gluteeniton, raaka ja kotimainen, Jyväskylässä itse tehty tuote. Luonnollisesti ilman lisättyä sokeria ja vain luomu raaka-aineita käyttäen. Postaus toteutettu yhteistyössä Foodin kanssa.
Seuraa blogia Facebookissa TÄÄLLÄ
Näyttää hyvältä!
VastaaPoistaKiitos! On kyllä tosi hyvää :)
Poista