Reseptit: Mansikkasalsa
- 1/2 l mansikoita
- 1 dl kevätsipulia tai sipulia
- Tuoretta tai kuivattua sitruunamelissaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1/2 sitruunan mehu
- Ripaus suolaa ja mustapippuria
Pese mansikat ja leikkaa niistä kannat. Paloittele kuutioiksi. Hienonna sipuli pieneksi silpuksi. Yhdistä kaikki aineet ja anna maustua kylmässä hetken. Tarjoile lohen kastikkeena.
Maailman terveysjärjestön WHO:n suositusten mukaan lohta tai muuta rasvaista kalaa pitäisi syödä vähintään kerran viikossa lohesta saatavien hyvien rasvojen takia. Lohesta saatavat hyvät rasvat suojaavat mm. sydäntaudeilta ja alentaa kolesterolia.
Erinomainen yhdistelmä tämä salsa ja lohi!
VastaaPoistaKiitos mukavista resepteistä ja kiitos ennen kaikkea ihanasta seurasta kuluneen viikon aikana.
Uusia reseptejä jää innolla odottelemaan
ÄITI