Pääset lataamaan e-kirjan itsellesi ilmaiseksi TÄSTÄ. Kaikki e-kirjan ladanneet saavat muuten itselleen 20 % alennuskoodin Foodin.fi -verkkokauppaan :)
Vegaanit mustapapubrowniet ovat koostumukseltaan "normaaliin" versioon verrattuna kosteampia ja vähän tahmaisempia, mutta maku on muuten yhtä hyvä. Makeutusta voi säädellä omien mieltymysten mukaan. Resepti on gluteeniton.
Vegaanit mustapapubrowniet
- 270 g Foodin Mustapapuja (liotettuna + keitettynä)
- 12-14 Foodin Medjool taatelia
- 3 rkl Foodin Chia siemeniä + 9 rkl kylmää vettä (vastaa 3 munaa)
- 2 tl leivinjauhetta
- 1/2 dl Foodin Herneproteiinijauhetta, maku suklaa
- Reilu 1/2 dl Foodin Raakakaakaojauhetta
- 1/2 dl vahvaa kahvia
- Jos haluat lisää makeutusta: steviaa makusi mukaan
Laita mustapavut ja osa taateleista blenderiin, ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää taateleita pari kerrallaan. Lisää kahvi, ja sekoita tasaiseksi, pehmeäksi massaksi. Lisää sen jälkeen ensin chia-munamassa, ja lopulta kaikki muut aineet, ja anna koneen käydä kunnes saat pehmeän taikinan. Maista - ja lisää halutessasi makeutusta.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratun pienen kakkuvuoan pohjalle, ja paista 175 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Anna kakun vetäytyä yön yli jääkaapissa ennen herkuttelua!
Bon appetit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti