http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

maanantai 1. syyskuuta 2014

Viikonloppu Berliinissä - Ruokapäiväkirja kuvien kera

Heippa! Ruokapäiväkirjoja jaellaan usein varsinkin treeniblogeissa, ilmeisesti toisten syömiset kiinnostaa jengiä jostain syystä. Mäkin siis ajattelin jakaa mun yhden viikonlopun syömiset täällä Berliinissä - tää on tosin aika kaukana mistään dieetti-ruokapäiväkirjoista. Hyvä ystäväni Suomesta oli vierailulla, joten syötiin kaikki viikonlopun ateriat ulkona ja herkuteltua tuli "vähän" normaalia enemmän. En siis normaalisti syö ihan näin paljoa joka viikonloppu! Oltiin molemmat pienessä flunssassa, joten senkin takia piti ottaa iisisti ja istahtaa alas jonkun syötävän äärelle tarpeeksi usein. Tällaiselta meidän viikonloppu näytti ruokailujen suhteen:

Lauantai:



Aamiaiselle mentiin meidän lähipaikkaan Orange Cafe -kahvilaan. Otettiin kimppaan Oriental-aamiaislautanen (6 €), missä oli sämpylöitä, kananmuna, tomaattia, mozzarellaa, muita juustoja, salaattia, leikkeleitä, erilaisia levitteitä, kisir-salaattia, kurkkua, porkkanaa ja vähän hedelmiä. Ystäväni söi lisäksi pienen annoksen jugurttia ja mysliä. Flunssankarkoittajajuomina toimi kuuma appelsiinimehu ja inkivääri-sitruuna-tee.


Aamiainen klo 10.30: Oriental-aamiaissetti Orange Cafe -kahvilassa
Välipalaksi nautittiin Boxhagener Platsin ruokamarkkinoilla tuoreita vadelmia ja maitokahvit. Valitettavasti ei jaksanut syödä muuta, vaikka markkinoilla olisi ollut tarjolla vaikka mitä herkkuja.


klo 13: Vadelmia ja kahvia välipalaksi
Markkinoiden jälkeen päivä jatkui pienellä pyöräilyllä keskustaan ja shoppailulla, ja pian olikin taas tarve istahtaa alas lepuuttamaan jalkoja. Päädyttiin lounaalle korealaiseen YamYam -ravintolaan, missä syötiin alkupaloiksi dumplingsseja (5 kpl 6 €) ja pinaattisalaattia ja pääruoaksi isot tuliset keitot (7 €). Teki hyvää flunssaiselle nenälle!


Tulinen tofu-kimchi -keitto lounaaksi klo 15.30

Lounaan ja illallisen välissä käytiin vielä syömässä Cupcake -kahvilassa ihanat kuppikakut, mutta niistä unohdin ottaa kuvan :) Kakkujen jälkeen oltiin niin ähkyssä, ettei loppuiltana olisi tarvinnut syödä enää mitään. Ysin aikaan illalla päätettiin kuitenkin lähteä vielä ulos syömään, koska poikaystävällä oli huutava nälkä. Mentiin thai-indonesialaiseen Transit-ravintolaan, missä voi tilata tapas-tyylisesti pieniä annoksia (3 € per annos) ja jakaa niitä. Me tilattiin mm. kesärullia, katkaraputempuraa avokadokastikkeessa, talon salaattia ja erilaisia liharuokia. Hyvää oli!


Illallisella Transitissa klo 22

Sunnuntai

Sunnuntai päätettiin aloittaa terveellisesti, joten mentiin Funk You -kahvilaan juomaan terveelliset smoothiet ja samalla kaverini halusi maistaa maissileipää. Itse tilasin luonnonjugurttia ja mysliä. Lounaalla käytiin Street Food- festareilla, missä söin meksikolaisen tacon, jonka päällä oli porsaanlisaa, tomaattisalsaa ja limeä.

Aamiainen: maissileipää kasvisten kanssa ja luonnonjugurttia hedelmien ja myslin kera

Lounas Streed Food -markkinoilta klo 14: maissitaco, missä porsaanlihaa ja tomaattisalsaa päällä

Sitten olikin taas sellainen ähky päällä, ettei ruokaa tarvinnut ajatella vähään aikaan. Kaverini lähti iltapäivällä takaisin Suomeen, ja mä lähdin poikaystäväni kanssa salille, uimaan ja saunomaan. Ennen salille lähtöä söin vähän rahkaa ja nektariinin (klo 17). 

Illalla salin ja saunomisen jälkeen olikin taas nälkä, ja iltapalaksi syötiin smoothie sekä tuliaiseksi saatuja karjalanpiirakoita ja kasviksia, olipa hyviä :) Smoothiessa oli rucolaa, lehtikaalia, mansikoita, vähän banaania ja proteiinijauhetta.

Harvinainen iltapala: karjalanpiirakoita ja kasviksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti