http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 25. helmikuuta 2016

Reseptit: Suklaa Chia Vanukas (vege, ei lisättyä sokeria)

You can find this recipe in English on goodboost.net!

Heippa! Jaoin tämän reseptin englanniksi GoodBoostin blogissa, ja koska tästä tuli mielestäni niin herkkua niin laitan sen jakoon tännekin :)

Reseptit: Terveellinen suklaachiavanukas

En varmaan ole ainoa, jonka tekee ihan älyttömästi mieli suklaata tähän aikaan vuodesta. Varsinkin niinä päivinä, kun ulkona on kylmä ja vettä tulee vaakatasossa.. Mutta, hyvä uutinen on, että ilman suklaata ei tarvitsekaan olla! Kunhan jätät vaan ne sokeria ja transrasvoja täynnä olevat prosessoidut suklaat kaupan hyllylle, ja teet itse oman raakasuklaasi sen sijaan. Raakakaakaojauhehan on täynnä antioksidantteja ja antaa positiivista energiaa :)

Reseptit: Terveellinen suklaachiavanukas
Helppo resepti: Terveellinen suklaachiavanukas


Tässä on helppo resepti vegaaniseen Suklaa-Chia -vanukkaaseen, joka on oikeasti todella nopea ja simppeli tehdä - ja ah se on koostumukseltaan ihan täydellistä lohturuokaa! Usko pois, tämän syötyäsi olosi on sata kertaa parempi kuin normaalin suklaan jälkeisen insuliinipiikin. Halutessasi voit tehdä tämän valmiiksi jo edellisenä iltana ja ottaa aamulla mukaan töihin - ja nautiskella iltapäivällä siinä vaiheessa, kun energiatasot alkaa laskea ja ensimmäiset suklaan himot nostella päätään.

Reseptit: Suklaa Chia -Vanukas

(Tästä tulee 2 annosta, vegaani, ei lisättyä sokeria)

Sekoita avokado, taatelit (muista poistaa kivet, jos niitä on!), raakakaakaojauhe, vanilja ja maito sauvasekoittimella tasaiseksi mössöksi. Kaada isoon kulhoon tai esim. lasipurkkiin. Lisää chia-siemenet lusikalla sekoittaen. Anna turvota jääkaapissa vähintään 30 min ennen syömistä!

Mä koristelin herkun vielä kaakaonibseillä*, siitepölyhiukkasilla ja goji-marjoilla.

Mun Foodinilta saamani taatelit on ihan älyttömän hyviä tällaisiin herkkuihin: ne on isoja, pehmeitä ja ihan älyttömän makeita :) suosittelen!

*Tuotteet olen saanut Foodinilta!

Reseptit: Terveellinen suklaachiavanukas


Tässä herkussa on (eli puolet reseptin annoksesta):
noin 290 kcal / hiilareita 34 g / rasvaa 33 g / proteiinia 6 g / kuitua 13 g

Jos innostuit reseptistä ja haluat kokeilla Foodinin tuotteita, niin alekoodilla PUNAINENORVOKKI10 saat 10 % alennusta Foodinin verkkokaupasta! :)

Enjoy!

PS. Just et halua missata yhtään postausta, niin seuraa blogia FACEBOOKISSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti