http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 14. elokuuta 2015

QUEST BAR -patukat alessa!

Mä olen ihan rakastunut Quest Bar -protskupatukoihin, koska ne vaan maistuu niin sairaan hyviltä! Patukat on lähes sokerittomia, ja yhdessa patukassa on proteiinia jopa 21g ja hiilareita vaan 3g, mukana myös tärkeitä kuituja. Monet protskupatukat maistuu tosi keinotekoiselle ja ällölle, mutta Quest barit on oikeesti hyviä! Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaan ostan aina omat patukat ihan normihintaan!
 
Quest bar patukat alessa!


Quest bar patukat alessa!

Mulle Quest barit toimii satunnaisina herkkuina suklaapatukan sijasta, ja kiireisinä päivinä välipalana. Helppo eväs ottaa mukaan, kun pitää juosta töistä suoraan salille esimerkiksi.

Ainoa huono puoli näissä on hinta.. patukat on aika pirun kalliita. Siksi ilahduinkin, kun huomasin, että mass.fi:lla on Quest Barit nyt alennuksessa! Tarjoukseen pääset tästä.

Sain mass.fi:lta lisäksi oman alekoodin mun blogin lukijoille, joka toimii kaikkiin normihintaisiin tuotteisiin. Koodilla ANNIBLOGI saat 8 % alennusta kaikista tuotteista, lukuun ottamattaa exclusion-listan jo alennettuja tuotteita. Koodi on voimassa elokuun 2015 loppuun! Tsekkaa esimerkiksi vitamiinit ja viherjauheet täältä.

Jätskikin on välillä hyvä välipala.... :)
 

Jes, viikonloppu kolkuttelee jo ovella ja Berliinissä on 36 astetta lämmintä! Meille on tulossa sunnuntaina brunssivieraita, joten tarkoitus olisi leipoa jotain terveellisiä ja herkullisia brunssiruokia, niistä lisää ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti