http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Fiiliksiä BoostCamp -viikonlopusta

Moikka! Viime viikonloppuna oli yksi mun tän kevään isoimmista projekteista nimittäin BoostCamp urheilu - ja hyvinvointiviikonloppu. Järjestin sen tällä kertaa ystäväni Sara Lexmondin kanssa, ja mukana ohjaajana oli myös mun kaveri Milla Keskitalo. BoostCamp pidettiin Högsand-kurssikeskuksessa Hangon lähellä meren rannassa ja mukana oli 12 osallistujaa.

BoostCamp viikonloppu


Högsand oli paikkana todella upea tollaiselle leirille: meidän talon ikkunoista näkyi meri ja saatiin urheilla sekä meren rannassa että ihanassa havumetsässä. Saunasta pääsi pulahtamaan mereen ja itsekin uskaltauduin kastamaan talviturkkini! Meillä kävi säiden puolesta tosi hyvä säkä koska lähes koko viikonlopun paistoi aurinko eikä ollut yhtään kylmä treenailla ulkona, päin vastoin!

Meillä oli ohjelmassa lihaskuntotreeniä, juoksua, HIIT:tiä, joogaa, kehonhuoltoa, liikkuvuusharjoituksia ja meditointia, sekä muutama luento. Mä vedin luennon palautumisesta, ravinnosta ja juoksukoulun yhteydessä myös pienen teoriaosuuden. Milla huolehti meditointiharjoituksista ja joogasta ja Sara ohjasi kehonhuolto, liikkuvuus ja tekniikkatunnit. Mun vastuulla oli rankemmat liikunnat. 

BoostCamp viikonloppu

BoostCamp viikonloppu

BoostCamp viikonloppu


Me saatiin tosi hyvää palautetta osallistujilta. Yksi nainen sanoi, että perjantaina tullessaan hän oli väsynyt ja stressaantunut mutta viikonlopun aikana hänestä tuli onnellinen :) Itselleni viikonloppu oli todella stressaava, ja oikeastaan koko edellinen viikko oli aikamoista hulinaa järjestelyiden osalta. En myöskään osannut nukkua Boostcampin aikana enkä sitä edeltävinä öinä, kun järjestelyt pyörivät mielessä. Oon kuitenkin tosi tyytyväinen siihen miten hyvin kaikki meni ja ihan paras palkinto tällaisen järjestämisestä on se kun näkee aidon hymyn ja naurun aikuisten ihmisten kasvoilla :)

Me oltiin saatu aika kivasti sponsoreita viikonloppuun, mm. Wilfa lainasi meille blenderit ja mehustimet viikonlopun ajaksi, ja ne olikin kovassa käytössä koko viikonlopun ajan. Meillä oli myös raakasuklaata Goodiolta, Puhtikauraa, smoothieainekset Loomecolta ja Ruohonjuurelta saatiin luomupähkinöitä ja Pakurikahvia. Sponsoreitten ansiosta pystyttiin tarjoamaan vähän tollaisia erikoisempia juttuja meidän vieraille. Ihastuin itse Loomecoon, jota en ollutkaan aikaisemmin maistanut. Tosi kätevä välipala tai lisä smoothieen!

BoostCamp viikonloppu
BoostCamp viikonloppu

BoostCamp viikonloppu

Me saatiin osallistujilta jo kyselyä, että koska on seuraava BoostCamppi, koska he haluaisivat ehdottomasti tulla uudestaan joten kai tässä on pakko alkaa suunnittelemaan seuraavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti