http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Täydellinen päivä

Mun täydellinen päivä alkaisi niin, että heräisin rauhassa ilman kellon soittoa auringon paisteeseen.  Nousen ylös ja juon tuorepuristetun sitruunamehun ja vihersmoothien tyhjään vatsaan ja lähden 10 km lenkille aurinkoon. Juoksen veden äärella, luonossa. Lenkin jälkeen joogaan hetken kotona.

Urheilun jälkeen kokoonnutaan kavereiden ja miehen kanssa herkulliselle brunssille. Herkutellaan, juodaan hyvää kahvia, jutellaan useampi tunti. Brunssin jälkeen tehdään vielä kävely auringossa ja poiketaan jätskille. Iltapäivä löhöillään rannalla ja pulahdetaan uimaan.


Alkuillasta palaan kotiin hetkeksi rauhoittumaan ja päivittämään blogia. Kokeilen ehkä uutta teerveellistä reseptiä, ja otan kuvat blogia varten. Siippakin tekee kotona omia juttujaan. Illalla lähdetään vielä yhdessä salsatunnille, jonka jälkeen tullaan kotiin tekemaan iltapalaa ja mennäään suhteellisen ajoissa nukkumaan.

Täydellisiä päiviä on toki erilaisia. Täydelliseen päivään voisi kuulua myös vaeltaminen vuoristossa, ilman puhelinta ja nettiyhteyksiä. Tai joskus vaan hengailu kotona tekee päivästä juuri täydellisen.

Millainen sun täydellisen päivä olisi, ja kuinka usein sellaisia on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti