http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Uusi alku - Treenailut sairastelun jälkeen


Mikä fiilis! Kolmen viikon sairastelun jälkeen tunnen itseni vihdoinkin täysin terveeksi ja energiseksi! Ensimmäinen varovainen salilla käynti viime sunnuntaina oli aika tuskaa ja lihaksissa tuntuu edelleen, mutta tästä se taas lähtee! Raahauduin tänä aamuna salille jo klo 7 ennen töitä, ja treeni sujui hyvin ja siitä tuli mahtava olo koko päiväksi. Olin ehtinyt jo unohtaa, miten paljon energiaa urheilusta saankaan!


Mua koko syksyn vaivanneet polvisäryt ovat myös poissa, ainakin toistaiseki. Polvikivun syynä onkin mitä ilmeisemmin alaselän jumi, joten toivottavasti polvikipu pysyy poissa, kun pidän selän notkeana. Hassua, miten kokonaisvaltainen ihmiskeho onkaan! Kaikki vaikuttaa kaikkeen.Aloitin maanantaina maaliskuun terveyskuurin. Aion olla koko maaliskuun todella-vähä-maitoisella ja vähä-gluteenisella ruokavaliolla, ja syödä todella paljon kasviksia. En voi luvata olla täysin maidottomalla ja gluteenittomalla ruokavaliolla, koska en oo kovin hyvä vetämään mitään tiukkoja kieltoja ja nollatoleranssia – joskus kun saattaa pala juustoa tai kahvimaitoa livahtaa puolivahingossa suusta alas ;) Mutta kotiin en ainakaan mitään maitotuotteita nyt osta. Ja tietty sokeri on myös pannassa –niin paljon kun vaan mahdollista. 

Terveellisestä ruoasta ja treenistä kun vaan saa virtaa! Toivottavasti mä oon sairastellut nyt tarpeeks koko vuoden edestä - pistelen Manuka-hunajaa myös naamariin vastustuskyvyn ylläpitämiseksi muiden superfoodien ohella.

Tervetuloa kevät - I'm ready! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti