http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kevätkengät! Kenkämuotia kevääseen, treeniin ja ALEKOODI! :)

Täällä ne on taas, nimittäin värikkäät tennarit! En tiedä miten Suomessa, mutta Berliinissä ainakin sekä toimiston lattiat että kaupungin kadut ovat täynnä toinen toistaan värikkäämpiä tennareita. Tää muoti sopii mulle, kerrankin voi olla sporttinen, mukavuudenhaluinen ja muodikas samaan aikaan :)

tennarit - tennarimuoti
 Osa mun kenkäarsenaalista....
treenikengät - treenimuoti

Mä ostin uudet lenkkarit salille sisäkäyttöön, kun vanhat alko olla jo aika muotonsa menettäneet. Testattuani kuutta eri kenkäparia päädyin näihin Nike Performance FLEX -juoksukenkiin, jotka tuntuu jalassa tukevilta ja joustavilta. Käyn aika paljon tunneilla, joissa hypitään, joten tossussa saa olla vähän joustoa pohjassa. Myös Nike FREE -treenikengät meinas päätyä ostoskassiin, ne oli tosi ihanan sirot ja kevyet jalassa, ja sopis loistavasti salitreeniin/tunneille, missä ei niin hypitä.


Nike treenikengät - kenkämuoti

Arkikäytössä mulla on nämä harmaat Niket. Vähän tylsä väri, mutta nää käy kyllä läkes kaiken väristen vaatteiden kanssa ja hyvin voi yhdistää myös mekkoon. Ihanaa, kun on kevät, ja voi hyppelehtiä ympäriinsä tennareissa!! :D


Nike tennarit

Tänä keväänä kengissä saa kyllä olla väriä! Myös näitä Nike AIR maxeja näkyy nyt toimistolla lähes joka toisella...


Nike AIR maxit täältä

Niin ja sit se alekoodi! Jos et ole ennen tilannut Zalandolta, niin nyt koodilla MAB8RSA8P6 saat 15 € alennusta! (kun minimitilaus 75 €, koodi voimassa vain 16.4. saakka - vink vink!). Pääset käyttämään alekoodin tästä!Aurinkoista ja energistä viikonloppua kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti