http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 16. huhtikuuta 2015

Berliinin brunssit: Vegaanibrunssi Laaumassa

Berliini on täynnä toinen toistaan mahtavampia brunsseja. Mutta loppupeleissä brunssien laatu on aika tasapaksua (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) - kaikialla on tarjolla leipää, juustoja, leikkeleitä, erilaisia salaatteja, lohta, pastaa, munia ja jälkkäreitä. Jos haluaa jotain vähän erilaista, kannattaa suunntata vegaanibrunssille.

If you want a good and a bit different brunch in Berlin, go for a vegan brunch.


Brunssit Berliinissä

Vegaanikakkuja Laauman brunssilla

Oon huomannut, että vegaanibrunssien ruoan laatu on paljon parempi kun ns. normibrunssien. Ruokiin ja raaka-aineisiin on oikeesti panostettu! Mun tän hetkinen vegaanikahvilasuosikkini on Friedrichscheinissa sijaitseva Laauma, jossa oon jo käynyt herkuttelemassa smoothiella ja kakuilla muutaman kerran, ja pari viikkoa sitten testattiin myös paikan brunssi. Ja varmasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi!


vegaanibrunssi berliinissä

vegaanibrunssi berliinissä

Pöytä notkui vaikka mitä ihania vegaanisia herkkuja: tarjolla oli mm. falafel-pullia, kasvispiirakkaa, erilaisia pestoja, vegaanista nutellaa, siemenleipää, punajuurikeittoa, lämpimiä ruokia, raakakakkuja, tuorepuuroa ja vaikka mitä ihanuuksia. Kaikki tarjolla olevat ruoat olivat todella maukkaita ja hyvistä terveellisistä raaka-aineista valmistettuja.

Ja uskokaa tai älkää, en oo ikinä minkään brunssin jälkeen ollut yhtä ähkyssä kuin tän! Myös lihaa rakastava poikaystäväni tykkäsi brunssista, ja oli myös vielä illallakin ihan täynnä. Ehdottomasti mennään uudestaankin!

Vegan brunch at Laauma was delicious: table full of both salty and sweet treas: falafels, cakes, quiche, pestos, self made bread, soup and warm dishes. Everything was good and I was extremely full afterwards! Will definitely go again!


vegaanibrunssi berliinissä

vegaanibrunssi berliinissä


vegaanibrunssi berliinissä

Laaumassa järjestetään myös muutaman kerran kuukaudessa All You Can Eat -illallisia - en malta odottaa, että pääsen sinne testailemaan herkkuja joku ilta töiden jälkeen :)

Laauma sijaitsee Itä-Berliinissä lähellä Ostkreuzin S-bahn asemaa osoitteessa Sonntagstrasse 26.


vegaanibrunssi berliinissä

Huomenna lennetäänkin viikonlopun viettoon Geneven lähelle Alpeille juhlimaan hyvän ystävän häitä! Toivottavasti säät suosii! Ainiin, en oo vieläkään vastannut siihen aikaisemman postaukseni kysymykseen, että onko painoa tullut lisää vai lähtenyt täällä Berliinissä asumisen myötä. Noh, niinhän siinä kävi, että ekana vuonna painoa tuli lisää ja kroppa löysistyi, kun urheilurutiinit oli vielä vähän hukassa, mutta nyt kyllä olen vähän hoikemmassa kunnossa kun mitä 2,5 vuotta sitten Suomessa. :) Kiitos kuuluu varmasti sokerin/maitotuotteiden/ja vehnän vähentämiselle.

Nauttikaahan viikonlopusta! :)

2 kommenttia:

  1. Nami! Mun blogissa on sulle haaste.. käy kurkkaamassa! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Haaste otettu vastaan, vastailen siihen pian :)

    VastaaPoista

Jätä kommentti