http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 15. syyskuuta 2016

Reseptit: PROTEIINILETUT - Ilman kananmunaa

Moikka! Lupailin jo viime viikolla uutta munatonta protskulettureseptiä, ja tässä se tulee - juuri sopivasti viikonlopun aamiaispöytään. Mulla ei ole mitään kananmunia vastaan, itse asiassa syön kananmunia aika paljonkin, ja juuri siitä syystä halusin tehdä protskupannarin tällä kertaa ilman munaa. Ja hyvin toimii ilmankin!

Näillä herkkuletuilla voi huoletta herkutella aamu- tai iltapalalla. Letut on myös loistava välipala ennen urheilua. Varoitus: tavallisella paistinpannulla lettujen kääntäminen on aika hankalaa, joten jos et omista lettupannua, niin laita suosiolla pannukakkuna uuniin.


Resepti proteiinipitoisiin lettuihin - ilman kananmunaa
Resepti proteiinipitoisiin lettuihin - ilman kananmunaa

Reseptit: Proteiiniletut


  • 2 banaania
  • 1 kauhallinen vaniljan makuista heraproteiinia (tai herne- tai riisiproteiinia. Jos käytät maustamatonta, niin lisää silloin vähän steviaa ja vaniljaa makeutukseksi)
  • 30 g (noin 3/4 dl) puhtikauraa*
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl psylliumia
  • Kookosöljyä paistamiseen
Tällä ohjeella tulee kaksi annosta.

*Puhtikauran asemasta käy myös kaurahiutaleet. Jos käytät hiutaleita, niin tee niistä ensin jauhoa tehosekoittimessa.

"Tee näin: Laita banaanit blenderiin ja hurrauta mössöksi. Lisää kaikki loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Paista pieniä lettuja lettupannulla tilkassa kookosöljyä molemmin puolin. Paista kunnes letut ovat molemmin puolin kullanruskeita. Voit myös laittaa koko homman uuniin - näin ollen paista 180 asteisessa uunissa isoa lättyä noin 12-15 minuuttia."

Resepti proteiinipitoisiin lettuihin - ilman kananmunaa

Lettujen päälliseksi sopii esimerkiksi luonnon jugurtti, marjat, kaakaonibsit tai oma suosikkini, vähän sulanut Foodin kookosmanna :)

Bon appetit! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti