http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 5. tammikuuta 2017

3 vinkkiä parempaan uuteen vuoteen!

Moi! Täällä taas ollaan pitkän hiljaiselon jälkeen sorvin ääressä. Mulla oli niin vauhdikas joulukuu, että nyt tammikuun alun oon vaan yrittänyt selviytyä pakollisista työjutuista ja jättänyt suosiolla blogin päivittämisen vähemmälle. Uusi vuosi vaihtui Budapestissa, ja nyt aion suosiolla pysyä hetken aikaa ihan Berliinissä :)

Vinkit terveellisempään uuteen vuoteen

Vinkit terveellisempään uuteen vuoteen

Tähän aikaan vuodesta blogit ja naistenlehden on täynnä erilaisia "detox tammikuu" ja "eroon joulukiloista" ohjelmia. Mä en aio lähteä sillä linjalle nyt ollenkaan. Jaan kuitenkin teille mun mielestä kolme tärkeintä asiaa, joihin kannattaa panostaa, jos oikeesti haluat voida hyvin tänä vuonna.

Ja tässä ne tulee:

1. Priorisoi uni!
Unen aikana keho palautuu päivän fyysisistä ja psyykkisistä rasitteista ja se on ehkä ainoa aika vuorokaudesta, kun kroppa on täysin anabolisessa eli palauttavassa tilassa. Rasvan palamisen ja kunnon kehittymisen kannalta hyvälaatuinen uni on ihan äärettömän tärkeää! Ja toki myös yleisesti jaksamisen. Unen laatu on palauttavinta klo 22-02 välisenä aikana, joten suosittelen menemään sänkyyn hyvissä ajoin ennen puoltayötä.

2. Juo vettä!
Kaikki varmaan tietää, että vettä pitäisi juoda, mutta juotko oikeasti sen yli 2 litraa päivässä? Suosittelen lisäämään veden sekaan hipusen hyvälaatuista merisuolaa, näin vesi imeytyy kehoon paremmin eikä tule vaan läpi aiheuttaen jatkuvaa vessassa juoksemista. Nesteytys on kaiken A ja O, olipa tavoitteena sitten painon pudotus, virkeämpi mieli tai parempi fyysinen suorituskyky.

3. Muista ne kasvikset
Kun yli 50 % päivän ruokailuista tulee kasviksista, niin ruokavalio on jo aika hyvällä mallilla. Mikäli 70 % on kasviksia, niin voit olla jo tosi ylpeä itsestäsi. Täytä loput 30 % omalla lempiruoalla, oli se sitten lasagnea tai pihviä. Kun kasvikset on pääosassa, ei lopulla ole niin väliä.

Vinkit terveellisempään uuteen vuoteen

Ihanaa tervettä ja energistä vuotta 2017 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti