http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 23. maaliskuuta 2017

Reseptit: Proteiinipehmis ja alekoodi!

Moikka! Mä olen vähän pohtinut tän blogin kohtaloa, kun olen avannut mun oman saitin (www.anniseppanen.com) ja pistänyt blogin pystyyn myös siellä. Toistaiseksi olen tullut siihen tulokseen, että Punainen Orvokki pysyy täällä vielä olemassa, ja yritän päivitellä tätä edes kerran viikkoon. Jääköön tämä myös mulle itselleni ihanaksi resepti-pankiksi. Katsotaan, jos jossain kohtaa siirrän blogin kokonaan uuden sivuston alle.


reseptit: proteiinipehmis

Tämä proteiinipehmis on näin kevään kynnyksellä muodostunut mun uudeksi herkkuvälipalaksi! Tämä käy ravintoarvoltaan erittäin hyvin välipalaksi, maultaan taas voisi olla vaikka jälkiruoka. Tämä sopii myös mun pt-asiakkaiden ruokavalioihin oikein loistavasti. Kuka sanoo, että "dieetillä" ei saisi herkutella? :D

Pari juttua koskien tätä proteiinipehmistä. Tämän tekoon tarvitset heraproteiinia, tämä ei siis toimi riisiproteiinilla tai muilla kasviproteiineilla. Toiseksi, älä lopeta blendaamista/sekoittamista kesken! Ensin ainekset rakeutuu, sitten tulee jätskimäiseksi mössöksi, mutta kun vaan annat koneen käydä, niin pikkuhiljaa hera ja jäiset marjat turpoaa ja tuplaantuu koossa! Lopputuloksena on siis erittäin runsas ja ilmava proteiinipehmis!

Tästä annoksesta tuli kaksi isoa kulhollista. Uskallatko kokeilla?


reseptit: proteiinipehmis


Reseptit: Proteiinipehmis

 • 1 banaani pakastettuna (kuori banaani ensin, pilko paloiksi ja laita pakkaseen vaikka muovirasiassa)
 • 2 dl mustikoita pakastettuna
 • 3 rkl hyvälaatuista heraproteiinia (Mulla on Evolutionin hera)
    "Laita kaikki aineet tehosekoittimeen/blenderiin, ja anna sekoittua useamman minuutin ajan. Älä lopeta kesken kun näistä muodostuu mössö, vaan jatka vielä kunnes seos vaahtoaa ja turpoaa! Nauti heti :)"

Pakastettu banaani on muuten kiva lisä myös viher smoothieisiin - jotenkin pakastettuna se tekee smoothiesta raikkaan ja ihanan viileän. Kannattaa kokeilla! 

Heraproteiineissa ei kannata ostaa sitä kaikista halvinta vaihtoehtoa vaan oikeasti satsata laatuun. Itselläni on käytössä Evolutionin heraproteiinit, jotka on ehkä parhaita mitä Euroopan markkinoilla on tarjolla. Muita hyviä heroja on esimerkiksi Puhdistamin luomu hera ja Foodin Grassfed heraproteiini. Jos haluat kokeilla Evolutionin heroja, jotka muuten maistuukin tosi hyviltä, niin alla on sulle 15 % alekoodi evolution.fi -verkkokauppaan! :) Halvoissa heroissa on aika paljon ympäristömyrkkyjä ja antibioottijämiä jäljellä, siksi kannattaa valita laadukas ja puhdas vaihtoehto.

Mä olen täällä ihan lähtötunnelmissa, koska tänään illalla starttaa kone kohti Roomaa! Tämä miniloma tulee erittäin tarpeeseen ennen kevään kiireistä työrupeamaa. Ihanaa viikonloppua kaikille!

ALEKOODI 15 %:
Näin saat alekoodin toimimaan:


1. Rekisteröitykää verkkosivuille www.evolution.fi
2. Laittakaa tämän jälkeen sähköpostiviesti 2015ANNSEPP15 sähköpostiosoitteeseen info@evolution.fi
3. Saatte tämän jälkeen vahvistussähköpostin (1-24 tunnin kuluessa), että teidät on liitetty tähän alennusryhmään
4. Tämän jälkeen voitte loggautua uudelleen www.evolution.fi sivuille ja saatte näkyviin tukkuhinnaston mukaiset alennetut hinnat

2 kommenttia:

 1. Tämä on aivan mahtava herkku! Olen tehnyt sitä jo monta kertaa, marjoina olen käyttänyt myös vadelmia ja mansikoita. Banaanin olen välillä laittanut tuoreena. Aina on tullut mahtavan hyvää!
  Kiitos ihanasta ohjeesta! Voiko tätä syödä liikaa ? !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hyvää! :) Jos on hyvälaatuinen hera käytössä, niin aika huoletta tätä saa syödä. Muuten kantsii kattoa mitä lisäaineita ym herassa on, mielellään ei ihan määräänsä enempää jos ei ole luomuheraa :)

   Poista

Jätä kommentti