http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 8. kesäkuuta 2017

Mitäs tänään syötäisiin! RESEPTI-IDEOITA!

Kuinka moni suunnittelee viikon ruokailut, tai edes muutaman päivän ruokailut, etukäteen? Jos et, niin suosittelen lämpimästi! Ruokien suunnittelulla etukäteen on monia hyötyjä: 

a) ei tule tehtyä nälkäisenä huonoja päätöksiä
b) vähennät omaa stressiä,  koska ei joka kerta tarvi miettiä että mitä sitä nyt taas söisi
c) pystyt paremmin miettimään hyvän ja järkevän kokonaisuuden, ja näin ollen varmistamaan, että syöt hyvin ja monipuolisesti
d) jos sulla on painonpudotus/kiinteytys tms tavoitteita, niin pääset paljon helpommin tavoitteeseesi, kun suunnittelet ruokailut etukäteen.Tässä muutama vinkki miten sen voi tehdä.

Mieti, kuinka monta kertaa viikossa haluat istua alas ja suunnitella ruokailuja. Jos haluat tehdä sen vaan kerran viikossa, niin suunnittele kerralla koko viikon ateriat. Jos taas sulla on aikaa tehdä se joka päivä, voit suunnitella päivän kerrallaan. Tai mitä tahansa siltä väliltä.

Mieti siis päivän kaikki ateriat: mitä syöt aamiaiseksi, mitä lounaaksi, mitä välipalaksi, mitä treenin jälkeen, mitä illalliseksi. Mieti reseptit ja raaka-aineet ja kirjoita sen pohjalta kauppalista. Ja sen jälkeen käy kaupassa :)

Jos haluat helpottaa omaa arkeasi, niin ruokaa kannattaa tehdä kerralla iso satsi, ja syödä samaa pari päivää putkeen. Tai jämiä voi pakastaa annosrasioihin ja syödä vaikka seuraavalla viikolla.

Tässä muutamia resepti-ideoita viikonlopun ja ensi viikon kokkailuihin:  • Kasvistomaattikeitto cashew creemillä. TÄÄLLÄ resepti
  • Kukkakaali "phad thai". TÄÄLLÄ resepti
  • Mustapapupihvit, resepti TÄÄLLÄ
  • Punajuuri-linssi-kookoskeitto, resepti TÄÄLLÄ
  • Raakapuuro vadelmista ja tattarista, resepti TÄÄLLÄ
  • Täytetyt uunibataatit, resepti TÄÄLLÄ

Nautinnollisia ruokailuhetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti