http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 29. toukokuuta 2014

Täydellinen maksimekko

Mulla on ollut jo jonkin aikaa käynnissä projekti nimeltä Täydellisen-Maksimekon-Metsästys. Miten istuvan maksimekon löytäminen voikin olla niin vaikeeta? Miten voi olla, että kaikkien muiden päällä maksimekot näyttävät todella hyvältä, mutta omalla päällä jotenkin oudolta? Mun vartalo leveine lantioineen ei varmaan vaan oikein istu maksimekon sisään… plaah.Ihania maksimekkoja Nellyltä.
Maksimekot Nellyltä
Mutta en ole luovuttanut! Haluan kesäksi rennon maksimekon! Pitkä maksimekko on vaan niin helppo kesävaate mihin tahansa tilaisuuteen, ja vähän viileämmällä säällä sitä on helppo yhdstellä neuleen tai takin kanssa. Maksimekko on samalla rento ja tyylikäs: soveltuu niin töihin, bileisiin kuin piknikile. Sandaaleiden kanssa päivällä, korkkareiden kanssa illalla.Maksimekko Zalandolta.
Klikkaa tuotteen sivulle: Anna Field -Maksimekko

Olen tilannut ja kokeillut maksimekkoja eri väreissä ja materiaaleissa: yksivärisiä, monivärisiä, puuvillaisia, muita materiaaleja.. En halunnut kesäksi mustaa, mutta toistaiseksi paras maksimekko on ollut Zalando Essentials -brändin yksinkertainen musta maksimekko. Tämä mekko istuu hyvin päällä ja on todella mukava! Tätä voisin pitää vaikka joka päivä :)Zalando Essentials -brändin maksimekko
Zalando Essentials -maksimekko (klikkaa tästä tuotteen sivulle)

Tässä muutama muu kiva maksimekko, joita olen kokeillut (olen tilannut sekä Nellyltä että Zalandolta). Jotenkin nämä mekot eivät istuneet mun päälle, mutta toiselle vartalotyypille varmasti sopii kuin nenä päähän (molemmat oli tosi kivoja):


Maksimekot Zalandolta.
Maksimekot Zalandolta
Kuvan mekot (klikkaa nimestä mekon sivulle):

Palmera - raidallinen maksimekko
Louche - kukallinen maksimekko

Maksimekot Nellyltä
Kuvan mekot  (klikkaa nimestä mekon sivulle):

 Soaked in Luxury - vihreä maksimekko
 Vila - punainen maksimekko
 Veromoda -korallinen maksimekko


Metsästys jatkukoon! Voihan maksimekkojakin olla kaapissa useampikin, jos joku toinen hyvä malli sattuu osumaan kohdalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti