http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 6. toukokuuta 2014

Mekkoja mekkoja mekkoja!


Ei ole tilaisuutta, minne ei tarvitsisi uutta mekkoa! Vaikka vaatekaappi pursuaa jo entisistäkin, silti mikä tahansa juhla tai illanistujainen on oiva syy hankkia uusi mekko. Ja toki mekkoja pitääkin olla montaa eri sorttia, sillä eihän sama mekko toimi töissä ja illallisella. Lisäksi rannalle tarvii erilaisen mekon kuin kaupungille, eikä muutenkaan aina voi samaa pitää.

Näin kesän kynnyksellä innostuinkin vähän tilaamaan mekkoja Zalandolta :) Tarkoitus oli siis hankkia uusi mekko kaverin häitä varten, mutta samalla innostuin tilailemaan muitakin kesämekkoja. Mitä olette mieltä? 

(Vinkki! kuvatekstiä klikkaamalla pääsee mekon sivulle!) 
Kiomi-mekko Zalandolta
Mekko: Kiomi 54.95 €


Anna Field -maksimekko Zalandolta
Mekko: Anna Field -maksimekko 31,95 €


Vilan mekko Zalandolta.
Mekko: Vila 64,95 €


Even&Odd -mekko Zalandolta
Mekko: Even&Odd -juhlamkko 36,95 €


Moods of Norway -mekko Zalandolta
Mekko: Moods Of Norway 209,05 €

Onneksi Zalandolla on ilmainen toimitus ja palautus, joten epäonnistuneet tilaukset voi huoletta palauttaa. Kaikkia mekkoja näistä en voi pitää, koska poikaystävän mukaan vaatekaappi pursuaa jo ennestäänkin... Häihin ajattelin joko Kiomin kukallista mekkoa tai Moods of Norwayn pinkkiä mekkoa. Mikä mekko teistä on paras?Mekko-kuvauksia koristaa kukat parvekkeella

3 kommenttia:

  1. Se pinkki mekko oli paras ( ja kallein! ).

    VastaaPoista
  2. Minä pidin myös siitä pinkistä mekosta. Ehkä,kun olen sen värin ystävä.Kivan näköisiä ja vähän erikoisempia mekkoja.Täytyypä katsoa sillä silmällä,jos vaikkka kokeeksi itsellekin tilaisi.

    VastaaPoista
  3. Pinkki mekko on myös oma suosikkini! Muut taitaa lähteä palautusboxissa takaisin...

    VastaaPoista

Jätä kommentti