http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Muotivinkkejä Berliinistä


Jos haluat olla trendikäs, käytä tennareita! Näin ainakin Berliinissä.

Tämän kesän ehdoton muotihankinta on sporttiset tennarit. Ja nyt en tarkoita converseja (vaikka nekin tietty ovat edelleen tosi IN), vaan sporttisia tennareita, niitä niin sanottuja lenkkareita.


Berliinin katukuvassa lähes kaikilla on tennarit jalassa. Ja mikäs sen kätevämpää: kerrankin voi samaan aikaan olla sekä trendikäs että mukavuudenhaluinen! Tennarit ovat oikea valinta, olitpa menossa klubille, työhaastatteluun tai puistoon hengailemaan. Berliinin hipsteriyöelämässä olet todellakin out ilman tennareita. Moniin paikkoihin ei edes pääse sisään, jos vahingossa erehdyt pukeutumaan korkkareihin. Eli, jos olet tulossa Berliiniin bilelomalle, niin jätä suosiolla korkkarit kotiin. Voi olla että ilman tennareita et pääse edes sisään!Tennarit ovat muodissa Berliinissä.
Berliinin metrossa.Tennarit ovat in!
Shoppailemassa Friedrichstrassella

Shop by Style, Zalando

Sporttitennareita voi rohkeasti yhdistellä farkkujen lisäksi myös hameen pariksi. Ja mitä värikkäämäät popot, sen parempi! :) Tässä muutamat mun suosikit:


Tennarit ostat kätevästi netistä.
Tennarit vasemmalta oikealle (vinkki! klikkaa nimestä tuotteen sivulle):

New Balance - siniset tennarit
Adidas - lilat tennarit
Gioseppo - vaaleanpunaiset tennarit
Nike - värikkäät tennarit

Jos tennarimuoti ei ole vielä kirinnyt Suomeen saakka, niin kyllä se varmasti pian tulee, ensi vuonna viimeistään ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti