http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Puistojooga Treptower Park -puistossa

Kävin lauantaina kokeilemassa puistojoogaa, jota suomalainen Annukka Hirvonen vetää joka lauantai-aamu Treptower Park -puistossa Berliinissä. Tunti oli hyvä yhdistelmä astanga-joogan perusliikkeitä (kuten aurinkotervehdykset, soturit) sekä venyttäviä ja kehoa avaavia jooga-liikkeitä. Tunti alkoi pienellä keskittymisharjoituksella ja päättyi loppurentoutukseen.


Puistojoogaa Berliinissä
Puistojooga Treptower Park -puistossa
Vaikka puisto oli jo tuohon aikaan aamusta melko täynnä ihmisiä, niin jooga-hetkelle löytyi rauhallinen varjoisa "nurkkaus", missä sai rentoutua lintujen laulun ja Spree-joen laineiden tahdittamana. Tunti oli hyväntasoinen joogan perustunti: sopii hyvin aloittelijoille, mutta liikkeitä tehtiin kuitenkin hyvässä tahdissa niin, ettei kokeneetkaan joogaajat pitkästy. Tunti oli rentouttava ja kehoa avaava aloitus aurinkoiselle viikonlopulle! Mukaan ei tarvitse muuta kuin oman jooga-maton ja 5 euroa ;)


Puistojoogaa Berliinissä
Jooga-ohjaaja Annukka Hirvonen

Tunti ohjattiin englanniksi, joten myös kansainväliset kaverit voi pyytää mukaan. Aion varmasti mennä tunnille vielä uudestaankin, aina vaan kun viikonlopun suunnitelmat antavat myöden! Suosittelen! :)
Tässä vielä infot joogasta:


Lauantaisin klo 10-11, Treptower Park.
Hinta 5 € (käteisellä)
Mukaan oma joogamatto
Tsekkaa tapahtuman päivitykset Facebook sivulta:
https://www.facebook.com/groups/576443475775054/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti