http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 31. heinäkuuta 2014

Kuuman kesäpäivän pelastus: raikas meloni-shake!

Meloni on täydellinen kesäpäivän herkku: raikas, maukas ja vähäkalorinen (100 g vesimelonia sisältää vain 30 kcal). Meloni sisältää 90 % vettä, joten se myös nesteyttää kehoa kuumina kesäpäivinä. Kuumalla säällä ei raskasta ruokaa teekkään mieli, raikkaita juomia kylläkin. 


Kuuman kesäpäivän herkku: melonishake
Kesäisen raikas melonishake


Raikas melonishake virkistää kesällä
Melonishake
Melonista, mansikoista ja sitruunasta syntyy todella raikas ja herkullinen vähä-kalorinen kesäjuoma! Juoman voi myös pakata termariin mukaan, ja nauttia myöhemmin rannalla tai puistossa (tai työpaikalla jos ei oo kesälomalla kuten meikäläinen...).

RESEPTIT: MELONI-SHAKE (Tästä tulee 2 isoa lasillista)

  • Reilusti melonia paloiteltuna (mulla tuli tähän satsiin 1,5 litraa meloninpaloja)
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 7-8 mansikkaa
  • Sitruunamelissaa tai minttua
  • (Pari jääpalaa, punaisia viinimarjoja)

Tee näin
Jos mahdollista, kannattaa melonin paloja pitää ensin jääkaapissa. Näin juomastakin tulee kylmempi ;)
Laita kulhoon puolet melonista sekä kaikki muut aineet, ja sekoita sauvasekoittimella. Lisää loput melonit, ja sekoita koko satsi tasaiseksi juomaksi. Melonit kannatttaa soseuttaa osissa, jos on tekemässä isoa satsia, koska mun kulhoon ei ainakaan kaikki mahtuneet kerralla. 
Huom! Tähän drinkkiin ei tarvi lisätä lainkaan vettä, koska melonissa itsessään on niin paljon nestettä, ettei sen enempää tarvita. 

Edellisellä kerralla laitoin sekaan myös punaisia viinimarjoja, ja nekin sopi juomaan todella hyvin! Ilman niitäkin juomasta tuli todella herkullista!

Vinkki: Jos haluat tehdä tästä alkoholillisen kesädrinkin, niin sekaan voi sujauttaa pienen tilkan rommia tai jotain muuta likööriä ;)


Melonijuoman raaka-aineet
Näistä aineista syntyy ihanan raikas melonijuoma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti