http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 12. joulukuuta 2014

Viimehetken joululahjavinkit

Tässä vaiheessa joulua iskee yleensä viimeistään se joulupaniikki, kun tajuaa, että jouluun on enää muutama hassu viikko aikaa ja lahjat ostamatta. Mulla ainakin joulukuu on sellaista haipakkaa paikasta toiseen, että hyvä kun muistaa aina minne on matkalla. Kahvin sijasta töissä on pakko juoda rauhoittavaa teetä, että syke pysyis ees jotenkin siedettävissä lukemissa :) Kaiken lisäksi menin vielä kaatumaan pyörällä niin, että jouduin yhden illan viettään sairaalan ensiavussa tikattavana. Onni onnettomuudessa kuitenkin: nyt tikit on jo poissa ja silmä lähes normaalin näköinen.

Joulunajan kuuluisi kuitenkin olla mukavaa ja rauhallista aikaa, joten lahjojen hankkimisesta ei ainakaan kannata ottaa mitään paniikkia. Lahjat kun voi a) tilata netistä tai b) lahjat voi tehdä itse tai c) voi sopia perheen ja ystävien kanssa, että turhaa romua ei tännä vuonna osteta, vaan lahjarahat käytetään vaikka kodittomien kissojen hyväksi. Jos kuitenkin päädytte lahjojen vaihtamiseen, koska kyllähän se on kivaa, kun kuusen alla on edes muutama paketti, niin tässä muutamat täsmävinkit lahjaideoiksi. Näiden takia ei siis tarvi suotta jonottaa ruuhkaisissa kaupoissa, vaan senkin ajan voi käyttää vaikka teetä juoden kotona kynttilöiden äärellä :)


1 ) Joulunmakuiset raakaherkut lasipurkissa

Itse tehdyt ruokalahjat toimii aina! Tee esimerksi super herkullisia, terveellisiä ja kivannäköisiä taateli-raaka-palleroita (ohje täällä), ja anna ne johonkin kivaan lasipurkkiin säilöttynä. Maistuu varmasti paremmin kuin suklaa, jota muutenkin tulee joulun aikaan syötyä ihan liikaa.
2) Itse tehty joululeipä tai sämpylät.
Esimerkiksi nämä gluteenittomat kurpitsa/porkkasämpylät (ohje täällä) ovat näyttävän näköisiä ja sopii myös “rajoittuneille” ruokavalioille. Pakkaa nämäkin nätisti johonkin pussukkaan tai kulhoon, niin saat hyvännököisen lahjan! 3) Kosmetiikka-lahjapakkaus
Jokainen nainen äidistä tyttäreen rakastaa kosmetiikkaa. Esimerkiksi Korresin Beautiful Bloom -setti sisältää ylellisen suihkuvoiteen, vartalovoiteen, huulirasvan ja kasvovoiteen. Tsekkaa setti tästä! Tällä hetkellä setti on vieläpä 20 % alennuksessa..;)


4) Asusteet miehille!
Miehiset asusteet, kuten lompakko, vyö, laukku, kaulaliina, on juttuja, joita miehet harvemmin shoppailee itse, joten ne toimii hyvin lahjana. Tsekkaa esimkerkiksi Zalandon miesten asustekokoelma tästä! Sivulle on koottu kivasti miehisiä asusteitä, jotka ovat nyt tämän viikon loppuun jopa 40 % alennuksessa!


5) Lahjakortti
Lahjakortti on myös aina hyvä ja varma valinta. Perinteisten hieronta- tai vaatekauppalahjakorttien sijaan esimerkiksi siivouspalvelu tai ruokakassi kotiinkuljetettuna (SyöHyvin!) voisi olla hyvä idea. 


Mä just tajusin, että mulla on enää yksi viionloppu Berliinissä jäljellä tänä vuonna! Seuraavat kaksi viikonloppua tuun olemaan Suomessa ja sitten onkin jo uusi vuosi. En malta odottaa lomaa! :)


 Saksalainen joulun perinneruoka: lehtikaalia ja makkaraa

Tunnelmaa joulumarkkinoilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti