http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 30. joulukuuta 2014

Uudenvuodenlupaukset 2015

Näin kun vuosi lähenee loppuaan, on hyvä aika tehdä myös oma "henkinen tilinpäätös" ja miettiä, mitä tavoitteita tai haaveita itselleen asettaa seuraavalle vuodelle. Mä en enää muista mitä uudenvuodenlupauksia tein viime vuonna, vai teinkö ollenkaan, tässä kuitenkin muutama juttu, mitä vuoden 2014 aikana on tapahtunut:
  • Sain uuden työn, vaikkakin samaisessa firmassa
  • Osallistunut jopa kahdelle saksan kurssille ja treenaillut kieltä myös suomi-saksa -tandemparin kanssa
  • 1,5 vuoden salikokeilujen ja groupon-diilien jälkeen vihdoin hankin pysyvän salijäsenyyden!
  • Kipuileva polvi opettanut kuuntelemaan kehoa ja kokeilemaan uusia liikuntalajeja
  • Bootcamp-puolassa: näin, että jaksan ja pystyn paljon enemmän kuin mitä kuvittelin
  • Matkustellut ympäri maaailmaa ja saanut paljon ihania muistoja ja kokemuksia :)
uudenvuodenlupaukset


Nyt kun mietin kaksi vuotta taaksepäin, niin on tapahtunut ihan älyttömän paljon. Silloin asuin vielä yksin Helsingissä. Mitä sitä seuraavan kahden vuoden aikana tuleekaan tapahtumaan?

Vuodelle 2015 tekemäni uudenvuodenlupaukset aion kirjoittaa paperille, laitan kirjekuoreen ja aion avata sen viimeistään kesäkuussa, sitten tsekkaan onko mitään edistystä asioiden eteen tapahtunut!

uudenvuodenlupaukset
Berliinissäkin näyttää nyt tältä

Yksi ehdottomasti varma asia, mihin vuoden 2015 aikana haluan panostaa, on oma hyvinvointi ja terveys: tähän kuuluu niin liikunta kuin terveellinen ruokavalio, kuin myös kohtuudella herkuttelua ja lepäämistä! Yritän ottaa myös kehonhuollon ja joogan osaksi viikottaista treeniaikatauluani. Yritän myös olla valittamatta turhista ja kehittää sitä luonteenpiirrettäni, jonka poikaystävä sanoo olevan kaikista ärsyttävin mussa, haha :)

Ihanaa pian alkavaa uutta vuotta kaikille! Nauttikaa vielä näistä vapaapäivistä täysin rinnoin, syödää juokaa ja halatkaa kavereita ja rakkaita!

uudenvuodenlupaukset
 Tunnelmia koti-Suomesta
uudenvuodenlupaukset

1 kommentti:

  1. Sen takia lupaukset pitää kirjoittaa paperille yhdessä ystävän kanssa ja käydä ne läpi vuoden lopussa. Toteutumattomat siirtyy jälleen seuraavalle vuodelle. ;-) Mut ehkä puolessa välissä ois hyvä pitää tsekki mitkä ne lupaukset oli ja onko niiden suhteen tehty mitään, hehe.

    VastaaPoista

Jätä kommentti