http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 1. syyskuuta 2016

Reseptit: SUPER HELPOT SUKLAA-BANAANIPATUKAT (gluteeniton, vege)

Tekeekö mielesi suklaata, tai kaipaat helppoa ja terveellistä pientä välipalaa iltapäivään tai ennen treeniä? Tässä on todella helppo ja nopeatekoinen suklaabanaanipatukoiden ohje, nämä onnistuu varmasti laiskaltakin kokilta. Et oikeastaan tarvitse kuin kaksi raaka-ainetta: banaania ja kaakaojauhetta!

Terveellinen ja herkullinen välipalapatukka
Terveellinen ja herkullinen välipalapatukka

Patukat on gluteenittomia, maidottomia, vegaaneja ja totta kai ilman lisättyä sokeria. Ja todella hyviä! :) Nam nam nam... vie kyllä varmasti sokerin himon!


Reseptit: Muddy Bananas - Suklaa-banaani patukat


  • 3 KYPSÄÄ banaania (siis sellaista ruskeapilkkuista)
  • 40 g kaakaojauhetta (huom! sokeroimatonta!)
  • 20 g vaniljan/tai suklaan makuista proteiinijauhetta - tämä ei ole välttämätön. Jos jätät pois, niin laita 60 g suklaajauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
"Soseuta banaanit tehosekoittimessa. Lisää joukkoon muut aineet, ja sekoita niin kauan, että saat pehmeän tasaisen mössön. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kaada mössö pienehköön leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, ja anna olla uunissa 10 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan, ennen kun otat patukat vuoasta ja leikkaat paloiksi. "

Tällä ohjeella tulee 6 patukkaa, ja yhdessä patukassa on vain noin 92 kcal, ja 4,5 g proteiinia.

Terveellinen ja herkullinen välipalapatukka

Näiden koostumus muistuttaa aika lailla perinteistä mutakakkua ja maistuukin yhtä hyvältä ellei jopa paremmalta. Mä söin just pari palaa välipalaksi kun oon lähdössä treenaamaan, hyvää oli! :)

Jälkeenpäin lisätty huomio: treenissä virtaa riitti ja sain ohjaajalta kehut siitä, että tein tosi kovilla painoilla treenin :)

1 kommentti:

Jätä kommentti