http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 2. joulukuuta 2016

KAUDEN PARAS VÄLIPALA: Persimon-chia vanukas

Moikka! Mun blogitauko venähtikin yllättävän pitkäksi ja nyt eletään jo joulukuuta, huh huh! Mulla on ollut tämän syksyn ehdottomasti kiireisimmät ja stressaavimmat pari viikkoa takana. Kun tulin Suomesta takaisin Berliiniin kaksi viikkoa sitten, olen pakannut muuttolaatikoita, purkanut muuttolaatikoita, siivonnut vanhaa kämppää, järjestellyt uutta kämppää ja siinä sivussa ennen kaikkea lukenut tenttiin. Ja on mulla ollut töitäkin tehtävänä, mistä en tietenkään valita :) Mulla on siis PT-kurssin lopputentit nyt sunnuntaina. Kohta olenkin siis taas pakkaamassa matkalaukkuja ja suuntaamassa viikonlopuksi kohti Suomea.

Reseptit: Persimon-chia-vanukas

Kaiken tän kiireen ja tohinan keskellä halusin kuitenkin jakaa teille tän ihanan chia-vanukkaan ohjeen, jonka keksin oikeastaan ihan vahingossa, kun mietin miten voisin hyödyntää kauden parasta hedelmää eli persimonia. Tää herkku on todella helppotekoinen, ja toimii hyvin aamupalana, välipalana, iltapalana tai jälkkärinä. Kannattaa kokeilla!

Ihanaa joulukuuta kaikille! :)

Reseptit: Persimon-chia-vanukas

Reseptit: Persimon Chia Vanukas


  • 5-6 rkl chia-siemeniä
  • 4 dl kasvimaitoa (esim. kauramaito, mantelimaito)
"Sekoita chia ja neste keskenään, ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan."
  • 1 persimon
  • Ripaus kanelia
  • Ripaus kardemummaa
  • Ripaus vaniljaa
  • Halutessasi: vaniljan makuista proteiinijauhetta
"Kun chia-vanukas on hyytynyt, laita chia-mössä kaikkien muiden aineiden kanssa blenderiin ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi. Nauti tuoreiden persimon-palojen ja miksei vaikka kaakaonibsien kanssa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti