http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 10. joulukuuta 2016

Reseptit: Jouluiset raakasuklaafudget

Moikka! Joulukuu on jo pitkällä ja mulla on hirveä hinku tehdä kaikkia joululeivonnaisia ja herkkuja, mutta jotenkin mulla ei ole ollut aikaa. Nytkin ollaan lähdössä ostamaan peilejä, lamppuja ja muita härpäkkeitä uuteen kämppään. Loput muuttolaatikotkin pitäisi vihdoin saada purettua, koska ensi perjantaina suunnataan taas viikonlopuksi pois kotoa. Ja sittenhän onkin jo joulu!

Terveelliset herkut jouluksi - raakasuklaafudge

Näiden raakasuklaafudgien tekoon ei kuitenkaan onneksi mene kuin muutama minuutti, joten kiireinenkin leipuri ehtii varmasti nämä tekaista. Resepti on maidoton ja ilman valkoista sokeria, lopputulos kuitenkin ihanan kermainen ja täyteläisen makea. Joulun maut tulee juuri sopivasti esille täyteläisen raakasuklaan joukosta. Mun piti oikeesti hillitä itseäni, etten hotkaissut kaikkia kerralla menemään!

Enjoy - nautinnollista joulunalusaikaa sinne kaikille! :)

Terveelliset herkut jouluksi - raakasuklaafudge

Terveelliset herkut jouluksi - raakasuklaafudge

Terveelliset herkut jouluksi - raakasuklaafudge

Reseptit: Jouluinen raakasuklaafudge


     "Sulata kookosöljy kattilassa. Lisää joukkoon hunaja, ja sekoittele, kunnes hunaja on sulanut joukkoon. Sekoita mausteet kaakaojauheen sekaan. Ota kattila pois levyltä, ja sekoita kaakao-mauste-seos joukkoon. Vuoraa kulmikas vuoka (esim. muovirasia) leivinpaperilla, ja kaada suklaamössö rasiaan. Laita hetkeksi jääkaappiin.
Sulata kattilassa kookosmanna. Ota vuoka jääkaapista,ja valuta sula manna päälle. Ripottele koristeeksi kanelia. Laita pakkaseen 30-60 minuutiksi. Sen jälkeen leikkaa varovaisesti haluamasi kokoisiksi paloiksi. Muista säilyttää fudget jääkaapissa."

Terveelliset herkut jouluksi - raakasuklaafudge

Me vietetään tänä vuonna joulu Berliinissä, joten aion leipoa pipareita ja tehdä muitakin jouluherkkuja moneen otteeseen, aivan viimeistään aatoksi. Kun nyt saisi tämän asunnon ensin edes vähän järjestykseen, niin olisi kivempi hääräillä keittiössä :D

*Tuotteet saatu yhteistyössä Foodin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti