http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arkipäivien iloa

Miten helposti sitä ajautuukaan tylsään töihin-salille-kotiin-nukkumaan-töhin-kotiin arkikierteeseen? Aamulla mahdollisimman nopeasti töihin, töiden jälkeen kiireellä salille, salilta äkkiä kotiin syömään, jotta pääsee ajoissa nukkumaan. Illalla väsyttää, ei jaksa tai ehdi lähteä mihinkään. Aamulla taas töihin, töistä kotiin, nukkumaan... Kuulostaako tutulta? 

Kerrankin pääsiäislomalla oli aikaa ajatella, että mistä oikeastaan nautin ja mitä elämältä haluan. Arkirutiinit ovat kyllä hyvästä ja tuovat ryhtiä elämään, mutta onko tämä kiireessä juokseminen sitä mistä nautin?Kevät Berliinissä
Keväinen Berliinin katu
Onnellisuus syntyy loppupeleissä hyvin pienistä arkipäivän asioista. Iloa päivään tuo lounas auringonpaisteessa kaverin kanssa, hyvä kahvipaussi töiden lomassa, tanssitunti illalla tai kävely kevätillassa.

Päätin, että aion ottaa jokaiseen päivääni mukaan jonkun “hyvän mielen” asian, joka tekee päivästäni paremman. Ja ainakin muutaman kerran viikossa teen jotain normiarkirutiineista poikkeavaa. Ei kuulosta vaikealta, eihän, mutta jotenkin "rutiineista poikkeaminen" vaan meinaa arjen touhunassa aina välillä unohtua. 


                                           Best Strawberry Ice Cream Recipe  Come learn to salsa dance at Boulder Green Street's Community Night at Shine. First Wednesday of every month!


Tässä mun tämän viikkoiset rutiineista poikkeamat: Huomenna Dirty Dancing -musikaali Berliinin Admiral Palast -teatterissa ja tänään tiedossa lohi-wasabi-salaatti ihan omalla parvekkeella!

Eilen töiden jälkeen ohjelmassa oli vain pilates + lenkki kotiin, hyvän mielen tekemistä sekin. 

Elämä ei ole vain jatkuvaa puurtamista ja timmimmän kropan metsästämistä, vaan elämästä pitää voida ja osata myös nauttia. :) Eikö vain?Illallinen, lohi-avokado-salaatti
Illallinen omalla parvekkeella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti