http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kesäkuntoon kampanja - epäonnistunut sellainen?


Kohta on jo toukokuu, pakko päästä kesäkuntoon!


En varmaan ole ainoa, jolla on sama tavoite :) Pari viikkoa sitten olin vielä tsemppiä täynnä, ja päätin aloittaa netistä löytämäni kahden kuukauden bikinibody-bootcamp -ohjelman. Tähän kampanjaan kuuluu määrätty ruokavalio (tietenkin herkut kielletty!) ja treeniohjelma. Noh, ehkä pari viikkoa jaksoin suurin piirtein seurata ruokavaliota ja kannoinkin päivän eväät aina aamulla mukanani töihin (omat eväät mukana töissä on ihan must, kun työpaikalla tulee vietettyä 9-10 tuntia päivässä ja dieetissä kuuluu syödä 3-4 tunnin välein).  


Mutta sitten motivaatio lopahti! Bootcampin oli tarkoitus antaa energiaa, mutta itse tulin vaan väsyneeksi. Sitten tuli kurkku kipeäksi. Rupesin miettimään, että onko koko touhussa ylipäätään mitään pointtia. En voinut lähteä kavereiden kanssa illalla syömään, koska kalenterissa luki “circuit-treeni”. Ja töissä oli taas kakkua tarjolla, jota ei saisi maistaa!Jumppaamassa puistossa - kaljapullot käsipainoina.
Circuit-treeniä tekemässä puistossa. Vinkki: Isot kaljapullot (avaamattomat) toimivat hyvinä käsipainoina!

Pala suklaata, herkku thai-lounas, tai lasi viiniä töiden jälkeen terassilla on aina välillä vaan niiiiin kivaa… niin miksi se pitäisi kieltää? En myöskään halua luopua sosiaalisesta elämästäni kokonaan vaan siksi, että ehdin urheilla vaaditut 5 kertaa viikossa. Haluan tehdä muutakin!


Punnerruksia Berliinissä.


Noudatan bootcamp-ohjelmaa edelleen, mutta en ihan kirjaimellisesti. Sallin itseni välillä herkutella ja rillutella, mutta toki kohtuuden nimissä. Urheilen niin usein kun ehdin. Välipaloja yritän edelleenkin muistaa pitää mukana, jottei ruokailuvälit veny liian pitkiksi.

Bikinikuntoon en ehkä tällä puolittaisella suorittamisella pääse, mutta kai se kunto ainakin edes vähän kohenee näinkin. Sorry bootcamp, tämä tyttö haluaa nauttia elämästä!Piknikillä Volkspark Friedrichschein -puistossa.
Puistossa on kiva myös vaan makailla ja herkutella... :)

p.s. perjantaina heräsin klo 6.30 tekemään circuit-treeniin ennen töitä, enkä syönyt mitään herkkuja viime viikolla kolmena päivänä! Ehkä se bikinikunto tulee sittenkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti