http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Valmistautuminen bootcampille + alevinkkejä!

Heippa! Nyt on monilla nettikaupoilla käynnissä alennusmyynnit, kannattaa hyödyntää! Alempana muutamia alevinkkejä. Varsinkin urheiluvaatteissa ja -kengissä säästää reippaasti, kun tekee hankinnat netistä ale-hinnoin.

Mulla alkaa ens lauantaina viikon mittainen Fitness Bootcamp -loma Puolassa. Kyseessä on siis aktiivinen loma jossain vuoristossa keskellä ei-mitään. Päivien ohjelmaa en vielä sen tarkemmin tiedä, paitsi että joka päivä alkaa klo 6.30 aamutreenillä, jatkuu erilaisilla urheilullisilla aktiviteeteillä ja päättyy joogaan ja hierontaan illalla. Mahtavaa!

Sain järjestäjiltä pitkän listan urheiluvarusteista, mitä pitää pakata mukaan. Suurin osa löytyy toki jo omasta takaa, mutta muutamia lisähankintoja "joutuu" myös tekemään. Tarvitsen erityisesti uudet kävelylenkkarit, juoksukengät ja sateenpitäviä ulkoiluvaatteita. Onneksi Zalandolla on juuri sopivasti käynnissä alennusmyynnit (vink vink ;))!

Tässä mun viime hetken ale-löydöt Zalandolta. Linkki tuotteen luo on aina kuvan alla. Kaikki on siis ainakin tällä hektellä alennuksessa olevia tuotteita (status tosin saattaa muuttua).Nike-lenkkarit alennuksessa

        
Nike Performance Flex kuntoilukengät (siniset lenkkarit kuvassa) 

Nike Performance juoksukengät (pinkit lenkkarit kuvassa)

Nike Performance Free kuntoilukengät (keskellä) - ihanan kevyet!


Nike air max thea sopii salille!

Nike AIR MAX THEA - nää sopii näppärästi esim. salille!


Nike-lenkkareita alennuksessa

Nike Free 4.0 FLYKNIT juoksukenkä - ihana kevyt jalassa!

Nike AIR MAX 1 ESSENTIAL - Ulkoiluun tai salille/jumppaanCMP F.lli Campagnolo kuoritakki  - näitä on eri väreissäBjörn Borg - Pinkit urheiluliivit

Reebok - Vihreä urheilutoppi

Alennuksessa on nyt tosi paljon muitakin urheiluvaateita ja esimerkiksi bikineitä! Kannattaa hyödyntää ;) Löytyykö muita suosikkkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti