http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 5. elokuuta 2014

Älä tee näin kun olet kipeänä

Mulle iski joku inhottava kesäflunssa viime viikolla, ja makoilin pari päivää kotona tekemättä mitään. Kaikkihan tietää, että kipeänä olessa tärkeintä on levätä, nukkua sekä juoda paljon vettä ja c-vitamiinia.

Jostain syystä noita yksinkertaisia ohjeita on vaan vaikea noudattaa! Ainakin mun. Kun en pääse urheilemaan ja makaan vaan kotona, niin mun alkaa tehdä mieli kaikkea tosi epäterveellistä. Siksi tässä tuleekin nyt vinkkejä siihen, miten ei kannata toimia silloin kun on kipeänä. Koska tällainen toiminta saa olon vaan entistä pahemmaksi :(


Flunssan karkoittajajuoma: sitruunaa, inkivääriä, hunajaa ja kuumaa vettä

Älä tee näin kun olet kipeä:

 
  • Syö pussillista karkkia yhteen menoon (vaikka se lohduttaakin hetkellisesti, niin jälkeenpäin on todella huono olo... herkuttele mielummin marjoilla ja hedelmillä, joista saa myös vastustuskyvylle tärkeää c-vitamiinia)
  • Mene ulos jättisuurelle jätskille (sama selitys kuin ensimmäisessä kohdassa)
  • Älä myöskään yhdistä jätskille menoa ja karkkipussia
  • Mene ulos ottamaan aurinkoa (vaikka sitä luulisi, että on ihan sama makaako sängyssä vai viltillä nurmikolla, niin flunssa, auringonpaiste ja pieni tuulenvire ei vaan ole hyvä yhdistelmä)
  • Tee ruokaa neljälle ja päädy syömään kaikkea yksin, vaan koska ei ole muutakaan tekemistä
  • Istu puolta päivää koneen ääressä huonossa asennossa (seurauksena kipeä pää ja jumissa olevat hartiat)
Ei näin...


Jos siis kesäflunssa iskee, niin malta levätä ja ottaa iisisti. Hyvä flunssajuoma syntyy, kun sekoittaa tuoreen sitruunan mehua, inkivääriä, hunajaa ja kuumaa vettä. Myös vihersmoothieita kannattaa suosia, sillä niistä saa paljon hyviä vitamiineja ja ne myös puhdistaa ja ravitsee kroppaa!

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti