http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 28. elokuuta 2014

Flunssan karkoittajat - parhaat vinkit flunssaa vastaan

Nyt kun ilmat ovat yhtäkkiä viilenneet, niin flunssalta ei oikein voi välttyä. Meillä täällä töissä jengiä kaatuu petiin toinen toisensa perään! Itsekin heräsin tänä aamuna kurkku inhottavasti kipeänä.. Nyt ei kyllä saisi taas tulla kipeeksi! Kun flunssa iskee, niin se iskee eikä sille oikein voi mitään, mutta muutamilla jipoilla voi orastavan flunssan saada karkoitettua. Toimiin kannattaa ryhtyä heti kun flunssan ensimmäiset oireet iskevät! Jos flunssa ehtii iskeä päälle kunnolla, niin sitten ei auta oikein muu kuin kunnon lepo.

Tässä mun parhaat niksit flunssaa vastaan:Vinkit flunssaa vastaan
Maisemat meidän parvekkeelta


 • Sinkki - Tutkimusten mukaan sinkki voi lyhentää flunssan kestoa, jos sitä ehtii ottaa 24 tunnnin kuluessa oireiden alettua. Sinkkiä saa apteekista nieltävinä tabletteina tai kuumana juomana.
 • Sitruuna - sisältää paljon c-vitamiinia, joka myös parantaa vastustuskykyä. Kannattaa juoda sitruunaa kylmään tai kuumaan veteen sekoitettuna!
 • Inkivääri - inkivääriä on pidetty jo kautta aikojen lääkinnällisenä kasvina. Sekoita raastettua inkivääriä kuumaan veteen ja nauti!
 • D-vitamiini - D-vitamiini on myös tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Flunssan iskiessä voi d-vitamiinia napsia huoletta yli suositusten ;)
 • Finrexin - itse olen edelleen (vaikka täällä Saksassa sitä ei myydäkkään) apteekista saatavan finrexinin kannattaja. Kun flunssa iskee päälle, vetelen edellä mainittujen jippojen lisäksi finrexiniä pari kuppia päivässä...
 • Vesi - flunssan aikana kannattaa juoda todella paljon vettä, jotta kuona-aineet ja bakteerit kulkeutuvat ulos kehosta
 • Käsienpesu ja lepo -  näitä ei vissiin tarvi sen kummemmin selitellä ;)
Yrttiteetä flunssaa vastaan
Yrttiteetä flunssaa vastaan


Flunssan aikana kannattaa välttää raskasta ruokaa, ja syödä mielummin kevyesti ja usein. Paljon kasviksia, marjoja, hedelmiä, valkosipulia ja yrttejä. 


Mulla on myös tapana sekoitella inkivääristä, sitruunasta ja hunajasta "flunssankarkoittajajuomaa", tässä sen ohje:

Flunssankarkoittajajuoma:

Flunssankarkoittajajuoma: sitruunaa ja inkivääriä
Flunssankarkoittajajuoma
 • 1/2 sitruunan mehu
 • pala tuoretta inkivääriä raastettuna/pieninä paloina
 • 1 tl hunajaa
 • kuumaa vettä
Sekoita kaikki aineet kuppiin, kaada kuumaa vettä päälle ja nauti monta kertaa päivässä!

Mulla  oli siis tänään herätessäni jotenkin tosi kipee olo. Otin heti aamusta yhden sinkki-tabletin, d-vitamiinitabletin sekä monivitamiinitabletin ja päivän aikana oon juonut 2 kuppia sinkki-C-vitamiini -juomaa, 2 kuppia finrexiniä ja ison kupin yllä olevaa flunssankarkoittajajuomaa. Tällä hetkellä olo tuntuu ehkä hivenen paremmalta:) Onko teillä jotain muita vinkkejä flunssaa vastaan?

P.s. Aikaisemmassa postauksessani ylistin bareMinerals -meikkivoidetta. No nytpä huomasin,että Look Fantasticilla on bareMirals tuotteet 25 % alessa! Flunssa - mikä ihana tekosyy nettishoppailla :) --> BareMirals - 25 %

Vitamiineja flunssaa vastaan
Vitamiineja flunssaa vastaan

In English:

I love bareMinerals.. and just noticed that you get them now with 25 % discount at Look Fantastic! Check the offer here. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti