http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Fit Bootcampin ohjeet rasvanpolttoon + ALEKOODI blogin lukijoille!!!

Heips! Ihan ekana hieno tarjous, jonka sain teille blogin lukijoille. Jos haluatte osallistua johonkin Fit Bootcampin bootcamppiin, saatte 10 % alennusta bootcampin hinnasta, kun mainitsette, että löysitte bootcampin Punainenorvokki-blogista. Bootcamppeja järjestetään ympäri vuoden eri paikoissa, syyskuussa Italian Toskanassa! Bootcamp, mihin mä osallistuin, oli "Mountains" bootcamp Puolassa, lue mun postaus tästä. Valitettavasti järjestäjien nettisivut englanniksi sisältävät tiedon vain osasta, joten kannattaa katsoa myös puolan sivua (jossa siis on myös oikea hinta, EN sivulla on väärä hinta!), ja laittaa kyselyä maililla järjestäjille. Mountains bootcampin hinta oli noin 630 € sisältäen kaiken.

Fit Bootcamp -nettisivuille tästä.

Fit Boootcamp tarjous blogin lukijoille
Fit Bootcamp Puolassa

Sitten asiaan! :) Sain bootcampilla henkilökohtaisia ohjeita ja vinkkejä siihen, miten kannattaa parhaiten treenata ja syödä juuri omaan tavoitteeseeni nähden. Mä kyselin lähinnä vinkkejä rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen, ja jaan nämä vinkit nyt teille.

Rasvanpoltto vyötäröltä ja reisistä on painonpudotuksessa/kiinteytyksessä kaikkein haastavinta. Fit Bootcampin ohjaajat tekevät jatkuvasti laboratoriokokeita siitä, miten rasva palaa parhaiten, joten he varmasti tietävät mistä puhuvat. Tässä heiltä saadut ohjeet:


Fit Bootcamp Puolassa: punnerrustreeni
Fit Bootcamp: punnerrus-citcuit


Liikunta
 • Intervallitreeni on kaikista tehokkain rasvanpolttaja. Alla helppo ohje sen toteuttamiseen. 
 • Circuit-tyyppinen treeni polttaa myös tehokkaasti rasvaa. Bootcampilla tehtiin aina 4 eri liikkeestä koostuva circuit. Nää 4 liikettä tehtiin kaikki peräkanaan ilman taukoja (jokaista 45 sek) ja kun kaikki 4 tehty, pidetiin 1 min tauko. Sitten uudestaan niin kauan, että circuit viedään läpi yhteensä neljä kertaa.
 • Vatsalihaksia tehdessä kannattaa keskittyä liikkeisiin, joissa jalat ovat ilmassa tai liikkuvat.
 • Tabata-treeni. Lyhyt ja kovatehoinen tabata kuulemma kiihdyttää aineenvaihduntaa jopa seuraavaksi 48 tunniksi! Hyvä liike tabataan on esim. burbee-hyppy (tsekkaa ohjeet tästä).
 • Jos treenaat salilla, niin tee ensin saliohjelma läpi, ja sen jälkeen 20-30 min juoksumatolla tai crosstrainerilla. Rasvanpolton kannalta tärkeää on tehdä nimen omaan tässä järjestyksessä.
Välipalat ovat tärkeitä rasvanpolton kannalta
Välipala Fit Bootcampin vaelluksella

Ruokavalio
 • Rasvanpolton kannalta on tärkeää syödä säännöllisesti, viisi ateriaa päivässä ja aina 3-4 tunnin välein
 • Kalorivaje kulutukseen nähden ei saisi olla enempää kuin 300 kcal/päivä
 • Vältä sokeria ja light-tuotteita, joissa on aspartaamia. Vaikka aspartaamissa ei ole kaloreita, se käyttäytyy kehossa sokerin tavoin: nostaa insuliinitasoa, jolloin rasvat jämähtävät vyötärölle
 • Vältä siis myös kaikkia valmistuotteita, joissa on piilosokeria. Maustetuissa jugurteissa varsinkin on usein paljon sokeria -> suosi siis maustamatonta!
 • Makeutusaineena on parempi käyttää esim. hunajaa, joka on luonnon oma makeutusaine
 • Hiilarit kannattaa syödä aamulla/aamupäivällä, ja vähentää hiilareita iltaa kohden.

Intervallitreeni on helpoin toteuttaa juosten:  juokse 1 min täysillä -> 2 min kävellen/hölkäten hitaasti -> 1 min täysillä -> 2 min kävellen/hölkäten hitaasti jne. Intervallitreeniä on hyvä jatkaa aluksi 10 min ja vähitellen pidempään.

Tabata-treenissä tehdään tosi kovalla sykkeellä 20 sek, sitten 10 sek tauko, taas 20 sek kova syke -> 10 sek tauko (yhteensä 4 kierrosta). 

Ruokailujen suhteen paras keino on pitää aina omat eväät mukana. Mukaan siis ainakin aamupäivän eväspussi ja iltapäivän välipala. Näin ruokailuvälit ei vahingossa veny liian pitkiksi, eikä myöskään tule nälkäisenä ostettua mitä tahansa mitä sattuu osumaan vastaan. Onhan eväsrumbassa oma vaivansa, mutta tuloksia ei koskaan synny ilman työtä, hehe :)

Ja tosiaan saatte sen 10 % alennusta bootcampin hinnasta, jos innostutte osallistumaan! Tsekkaa mun bootcampin tulokset tästäKyselyä bootcampeista kannattaa laittaa suoraan tänne:
magda@fitbootcamp.net


Maisemia bootcampilla

Meidän piha bootcampin ajan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti