http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Luottonettikaupat, suosikkituotteet ja alennuskoodi!

Mä shoppailen nykyään lähes kaiken netistä. Enkä siis vaan vaatteita, vaan jopa uusi imuri tilattiin netistä! :D Netissä shoppailu on yksinkertaisesti vaan kätevää: aikaa säästyy muuhun, kun ei tarvi jonotella ja juosta kaupoissa. Yleensä myös tuotteiden hinnat on netistä tilatessa edullisempia, varsinkin jos bongailee hyviä tarjouksia.Mä shoppailen useimmiten täällä:

  • Vaatteet ja kengät Zalandolta (ilmainen toimitus ja palautus, joten jos vaatteet ei sovi, ne voi helposti lähettää takaisin).
  • Kosmetiikka ja hiustuotteet Look Fantastic -sivustolta. Jos toi sivusto ei oo vielä jolllekin tuttu, niin suosittelen todella lämpimästi! Sieltä löytää usein Redkeniä, Tigiä ja muita laadukkaita hiustuotteita hyvillä alennuksilla. Eikä tuu toimistuskuluja päälle! Tässä pari alennusvinkkiä:
Kerastase Chroma Thermique: ihana tuote värikäsitellyille hiuksille! (nyt -20 %)

Mun uusin oma lemppari kosmetiikkamaailmassa on bareminerals -meikkivoide. Vaikka kyseessä on meikkivoide, niin itse asiassa se on puuterin muodossa, niin kuin mineraalimeikit yleensä. Se levittyy todella luonnollisen näköisesti kasvoille. Lopputulos on luonnollinen, peittävä ja pysyy hyvänä koko päivän! 


BareMinerals meikkevoide on ihanan luonnollinen
bareMinerals -meikkivoide

Levittämiseen tarvitset vain mineraalimeikeille tarkoitetun puuterivipan, sekä pienemmän “pensselin”, jolla voi lisätä puuteria niihin kohtiin, jotka kaipaa vähän enemmän peittämistä. Mineraalimeikkivoide on todella kevyt eikä tuki ihohuokosia (sopii siis hyvin myös paljon urheileville)! Tän tuotteen voi myös ottaa lentokoneeseen mukaan, koska se ei oo nestemäistä! :) 

BareMinerals levittyy hyvin mineraalimeikkisiveltimellä
BareMinerals-meikkivoide sekä siveltimet
Tsekkaa bareminerals -meikkivoide tästä (nyt 13 % alennuksessa).

Jos et ole aikaisemmin tilannut Look Fantastic -verkkokaupasta, niin KOODILLA LFNEW SAAT 10 % ALENNUSTA ensimmäisestä tilauksesta!

Shoppailun iloa kaikille! :) Niin ja raakasuklaakakun ohje on tulossa seuraavaksi, maistoin sitä jo ja se on todella hyvääää!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti