http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

maanantai 10. marraskuuta 2014

Piristystä marraskuuhun

Marraskuu on monille varmaan vuoden vaikein kuukausi. Ulkona on pimeetä, on kylmä, on harmaata, on vaan niin saakelin pimeetä! Berliinissä ollaan oltu onnekkaita ja nautittu tosi aurinkoisista ilmoista aina marraskuulle saakka, mutta on se ilma kylmentynyt nyt täälläkin. Pimee tulee jo 16.30 ja sen jälkeen illat on tosi KYLMIÄ! Kun Berliinissä on kylmä, niin ihan oikeesti on kylmä. Mun mielestä Berliinin talvi on sata kertaa kylmempi kun Suomen. Ihan sama kuinka monta vaatekerrosta iskee päälle, silti on vaan kylmä.

Piristystä marraskuuhun

Marraskuu on toisaalta myös ihanaa aikaa. Nyt voi jo tunnelmoida joulunodotusta, polttaa kynttilöitä kotona, juoda glögiä... Mun mielestä marrraskuussa on erityisen tärkeetä nautiskella ja hemmotella itseään.

Tällaisilla jutuilla mä oon täällä piristäny päiviäni, kun on tuntunu siltä, että mitään ei jaksa eikä mikään (muu kun nukkuminen) huvita.

  • Torstaina töiden jälkeen kävin 50 min spinningissä salilla ja sen jälkeen tilattiin ISO kasa sushia kotiin, sytytettiin koko olkkari täyteen kynttilöitä ja katottiin putkeen monta jaksoa "Verliebt in Berlin" -sarjaa (paikallinen Salkkarit)
  • Perjantaina korkattiin Glühwein-kausi! Tein aivan ihanaa (sokeritonta) omenapiirakkaa ison pellillisen. Herkuteltiin omenapiirakalla ja viiniglögillä kotisohvalla. Ihan huomaamatta juotiin poikaystävän kanssa koko pullo Glühweinia kahteen pekkaan :)
  • Viikonloppuna ohjelmassa oli urheilua ja SAUNAA. Sunnuntaina oltiin yli neljä tuntia salilla! Tästä ajasta tosin vaan alle tunti salin puolella, loppu ajasta nautittiin salin Spa-osastosta ja saunoista. Sauna ja kylpylät on ihan parasta taistelua kylmää vastaan! Loppuilta vietettiin kotona hellan ja sohvan ääressä. Hyvää ruokaa, kynttilöitä, tunnelmallista musiikkia, hyvä kirja... Mitä muuta sitä tarvii?
Piristystä marraskuuhun

Tuleville viikoille ajattelin varata itselleni kasvohoidon ja manikyyrin. Kylmät marrraskuun illallat on ihan parasta aikaa maata hoidoissa. Mielen lisäksi kroppa kiittää! Kohta Berliinissä avautuu joulumarkkinat, sitten ei tarvikaan enää miettiä, että mitä tekee viikonloppuisin. Parin viikon päästä tiedossa on myös viikonloppureissu Wienin joulumarkkinoille.

Ei tää marraskuu oikeestaan ookkaan niin paha, eihän? :)

Piristystä marraskuuhun
Vielä viikko sitten sunnuntaina näytti tältä..

Piristystä marraskuuhun
Nyt tältä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti