http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 24. helmikuuta 2015

Hyviä aikoja, huonoja aikoja

Tiedättekö, välillä on aikoja, jolloin kaikki sujuu kuin ruusuilla hypellen. Menee tosi kovaa ja hyvin ja energiaa riittää vaikka muille jakaa. Sitten taas välillä on aikoja, jolloin ei meinaa jaksaa nostaa teekuppia ilmaan. Mikään ei luista, auringon paistekaan ei tuo hymyä kasvoille. Energiaa riittää juuri ja juuri käydä jääkaapilla, jos sielläkään.


Hyvänmielen blogi - ajatuksia

On hyviä aikoja, on huonoja aikoja. Usein myös asiat tuppaavat kerääntymään samalle ajanjaksolle. Kun menee lujaa, niin menee hyvin monella rintamalla. Taantumassa taas kaikki menee mönkään samaan aikaan. Töissä on kiire ja stressi eikä duuni muutenkaan luista, ruoka palaa pohjaan, asunnnossa vetää, jääkaappi menee rikki, näin vain esimerkiksi. Sitten vielä tulee joku jäsenrikko ja iskee viikkoja kestävä flunssa.

Mutta onneksi kaikki huono kestää aina vaan aikansa, niin kun hyväkin, ja jokaista mahalaskua seuraa taas se parempi jakso. Asioilla on tapana loksahdella paikoilleen. Joskus ihan itsestään, joskus taas pitää itse vähän tsempata ja vaikuttaa asioiden kulkuun.

Ihminen on hyvin kokonaisvaltainen "olio" ja
 kaikilla asioilla on tapana vaikuttaa kaikkeen. Jatkuva ylikuormitus, stressi tai tyytymättömyys omaan työhön/elämäntilanteeseen varmasti vaikuttaa myös fyysiseen terveydentilaan ja päivittäiseen energiatasoon. Stressi tekee sairaaksi, sanotaan.


Hyvänmielen blogi - ajatuksia

Kohta kolme viikkoa kipeänä, tässä alkaa olla vitsit vähissä. Toivottavasti antibioottikuuri puree pian! Kyllä mä täältä vielä nousen ja teille (itselleni) näytän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti