http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 6. helmikuuta 2015

Voimaa superfoodeista ja lisäravinteista

Lisäravinteiden ja superfoodien viidakko on aikamoinen, ja moni varmaan miettii, onko moisten mömmöjen popsimisesta mitään hyötyä. Tavallisella monipuolosella ruoalla varmasti pääsee pitkälle, mutta jos esim. on usein kipeänä, jatkuvasti väsynyt tai kärsii unettomuudesta tai stressistä, voi superfoodeista/lisäravinteista saada apua ongelmiin. Superfoodeja ja lisäravinteita kannattaa käyttäää kausittain ja kokeilemalla löytää ne itselle sopivimmat.

Superfoodit - voimaa superfoodeista ja vitamiineista

Mun kaapista löytyy melkein aina tietyt superfoodit/lisäravinteet, joita toki käytän vähän vaihtelevasti. Kaikkia ei kannata tunkea samaan aikaan yhteen smoothieen :) Tässä siis mun täsmävinkit superfoodeihin ja vitamiineihin ja kuten jo sanoin, niin näistä saattaa olla hyötyä terveenä pysymiseen, treeniin ja yleiseen hyvinvointiin:


Täsmävinkit superfoodeihin:

  • Viherjauhe: Viherjauheissa on yleensä sekaisin mm. spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta ja lehtikaalia, eli todella paljon vitamiineja ja hivenaineita. Helppo lisätä vaikka smoothieen. Esim. Puhdistamon viherjauhe täällä.
  • Maca: Sisältää todella paljon vitamiineja, hivenaineita ja aminohappoja. Vähentää stressiä ja parantaa unen laatua
  • MSM-jauhe: Vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä tekee hyvää iholle
  • Chia-siemenet: Sisältää arvokkaita kasviöljyjä, proteiineja ja kuituja
  • D-vitamiini: pitää yllä vastustuskykyä
  • Omega-3: tärkeitä rasvahappoja
  • Proteiinijauhe (hamppuproteiini tai hera): Proteiinia olis hyvä syödä jokaisella aterialla, proteiinijauhe on helppo lisätä esim. välipalasmoothieen... Yksi hyvä tuote on tämä.
  • Instant Pakuri: vastustuskyvyn ylläpitoon, erityisesti flunssakausina
Superfoodit - voimaa superfoodeista ja vitamiineista

Näiden lisäksi mun kaapista löytyy mm. spirulinaa, goji-marjoja, monivitamiinipillereitä sekä RAAKAKAAKAOJAUHETTA (=sisältää hurjan määrän vitamiineja ja antioksidantteja), mutta näitä käytän vähän enemmän epäsäännöllisesti. 

Ylläolevan listan kaikkia tuotteita voin siis lämpimästi suositella kaikille! En tiedä johtuuko superfoodeista vai mistä, mutta en ole koko talvena ollut kipeänä (paitsi nyt.. tulin kipeeksi Espanjassa heti kun olin poissa mun pilleripurkeilta, heh)!


Superfoodit - voimaa superfoodeista ja vitamiineista
Tuotteet saatu

Tähän loppuun vähän aiheen ulkopuolelta fiilistelyä mun Espanjan lomalta, missä siis olin moikkaan hyvää ystävää ja tankkaamassa D-vitamiinia taivaalta. Tervettä ja energistä viikonloppua kaikille! :)

Superfoodit - voimaa superfoodeista ja vitamiineista

Superfoodit - voimaa superfoodeista ja vitamiineista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti