http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 21. helmikuuta 2015

Tehokeinot flunssaa vastaan: Manuka-hunaja!

Terveellä on monta toivetta, sairaalla vaan yksi. Mä en muista milloin viimeksi olisin ollut niin kipee kuin nyt! Ensin pari viikkoa flunssassa ja juuri kun luulin tulleeni terveeksi, nousikin kuume. Nyt oon jo kolme päivää hourinut sängyn pohjalla kuumeisena. Aikaisemmin sanoin, ettei mun ruokahalu kipeenäkään hirveesti pienene, mutta nyt on kyllä ruokahalukin jo mennyt. Pitää oikein muistuttaa itselleen, että pitää syödä vaikka nälkä ei oo. Smoothiet ja puuro on mun lohturuokaa kipeenä :)

Taistelussa flunssaa vastaan käytössä on ollut mun perinteiset aseet (sitruuna, inkivääri, sinkki, pakuri), joista oonkin jo aikaisemmin kirjoitellu täällä. Nyt kävin hakemassa kaupasta uusimman superflunssantappajan: Manuka-hunajan! 

Manuka-hunaja on kotoisin Uudesta Seelannista, ja sillä on erityisiä lääkinnällisiä antibakteerisia vaikutuksia. Se tepsii bakteerien lisäksi myös sieniin ja viruksiin, ja sen pitäisi boostata vastustuskyky pilviin! Manukan tulehduksenvastaisen vaikutuksen on todettu toimivan vatsaongelmiin, suolistosairauksiin, närästykseen sekä moniin virussairauksiin. Manukaa voi käyttää myös ulkoisesti esim. iho-ongelmien hoidossa tai haavoihin ja palovammoihin.


Manuka-hunaja

Manuka-hunaja on otettu käyttoon myös muutamissa ihan oikeisssa sairaaloissa ja se on ihan lääkinnällisesti todettu toimivan jopa tehokkaammin kuin antibiootit, mutta ilman haittavaikutuksia!

En tiedä, miksen oo jo aikaisemmin ostanut tätä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt  lähtee sellanen manuka-kuuri päälle että ihme, jos en oo kohta terve! Aika kallista herkkuahan tämä on, ja mitä vahvempi manuka-hunaja kyseessä, sen kalliimpi. Nettikaupoista yleensä saa halvimmalla, esim. täältä. Tällainen perusmanuka toimii normaalissa käytössä vastustuskyvyn ylläpidossa, mutta lääkinnälliseen käyttöön pitäisi ostaa vahvempi versio.

Tänään on lusikoinut manukaa jo muutaman lusikallisen, ja olo tuntuu jo vähän paremmalta. Katsotaan, mihin suuntaan tää tauti tästä nyt kehittyy! Haaveilen jo siitä, että olis energiaa edes pienelle kävelylenkille ja että päässä liikkuis muuutakin kun räkävirtoja...

Onko teillä kokemuksia manukasta tai muita hyviä keinoja päästä flunssasta eroon? (sori jos tekstissä on kirjoitusvirheitä, tuntuu että flunssan takia silmätkin harittaa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti