http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Helppo välipalaherkku banaanista ja raakakaakaojauheesta

Tätä herkkua tarjottiin mulle Dominikaaneilla kolmen tunnin hikisen vaelluksen päätteeksi. Kaakaorouhe oli valmistettu suoraan puusta kerätyistä kaakaopavuista, ja banaanikin oli poimittu viereisestä metsästä. Meidän paikallinen retkiopas raastoi lautaselle kaakaota, pillkkoi päälle banaanin ja lorautti joukkoon vielä reippaasti hunajaa. Ai että, oli kuulkaas taivaallisen hyvää!

Helppo herkku banaanista ja kaakaosta
Helppo herkku banaanista ja kaakaosta
Helppo herkku banaanista ja kaakaosta

Tekaisin tätä heti ensimmäisenä päivänä kotona matkakaipuissani, ja vaikka takana ei ollutkaan kolmen tunnin vaellusta, niin herkku maistui edelleen todella hyvältä. Lisäsin joukkoon myös hyppysen kookoshiutaleita, mutta homma toimii hyvin ilmankin.

Tämä todella nopeatekoinen ja helppo herkku toimii aina, kun kaipaat lisäenergiaa tai mielesi tekee jotain makeaa. Vinkki: Laita lautanen hetkeksi jääkaappiin ennen syömistä!

Mulla on kotona käytössä Foodin luomu kaakaojauhe. Kaakaojauheessa on paljon antioksidantteja ja mineraaleja (mm. kalsiumia, sinkkiä, rautaa, kuparia, magnesiumia ja kaliumia). Kaakao virkistää, antaa energiaa ja nostaa mielialaa luonnollisella tavalla. Foodin kaakao ei sisällä makeutus-, säilöntä tai väriaineita, eikä muitakaan kemikaaleja.

Kaakaojauhetta ja banaania

Reseptit: Banaani Raakakaakao Herkku

  • 1 banaani
  • 1 rkl raakakaakaojauhetta
  • Reilu loraus hunajaa
  • 1 tl kookoshiutaleita
Pilko banaani lautaselle. Lisää päälle raakakaakaojauhe ja hunaja, ja sekoita. Ripottele päälle kookoshiutaleet.

Kaakaojauhetta ja banaania


Ihanaa ystävänpäivää kaikille!! :)

2 kommenttia:

Jätä kommentti