http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Bootcamp-sporttiviikonlopun viettoon Suomessa?

Moikka! Miltä kuulostais bootcamp-tyyppinen sporttiviikonloppu hyvässä seurassa? Mä oon järkkäämässä GoodBoost -brändin takana BoostCamp - irtiottoa arjesta toukokuun lopulla Suomeen, ja voin luvata, että tulossa on erittäin hyvä setti!

Bootcamp-viikonloppu Suomessa

BoostCamp viikonlopun tarkoituksena on "boostata" osallistujien energiatasot kattoon urheilun, hyvän ruoan ja rentoutumisen avulla. Koska kyseessä on järjestetty paketti, voi osallistujat heittää aivot narikkaan ja vaan keskittyä itseensä. BoostCamp on siis sporttinen paketti, missä kaikki kuuluu hintaan: majoitus, ruokailut välipaloja unohtamatta, urheilut ja kaikki muu viikonlopun aikana järjestetty ohjelma. Kaiken tasoiset kuntoilijat pääsevät haastamaan itseään HIIT- ja tabata -treeneissä, ja ohjelmaan kuuluu myös rentoutumista joogan, meditaation, asahin ja saunomisen merkeissä. 

Tapahtumaan on tulossa muutama loistava ulkopuolinen ohjaaja (nimet pysyköön toistaiseksi salaisuutena) ja ruokapuolelle olemme saaneet muutaman kivan sponsorin.

Koska toukokuun BoostCamp on ensimmäinen kerta kun järjestämme tällaista, hinta on räätälöity todella alhaiseksi: vain 189 € koko pitkästä viikonlopusta! Kolme päivää sporttailua, kaunista keväistä Suomen luontoa, saman henkistä seuraa ja hyvää ruokaa. Tapahtumaan voidaan ottaa vain 14 osallistujaa, jotta porukka pysyy tarpeeksi pienenä ja tiiviinä, joten varaathan oman paikkasi ajoissa!

Lue lisää tapahtumasta GoodBoost -nettisivuilta täältä.

Kuka tulee messiin?? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti