http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Tiistain ruokapäiväkirja

Mulla on ollut nyt jonkin verran ravintovalmennettavia. Valmennus alkaa aina sillä, että asiakas pitää 3-4 päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jotta mä saan kokonaiskäsityksen asiakkaan ruokavaliosta ja syömisrytmeistä. Sen pohjalta lähden sitten parantelemaan, sen mukaan mikä on asiakkaan tavoite.

Välillä tuntuu, että sanonta suutarin lapsella ei ole kenkiä pätee myös ravintoneuvontaan - aina meinaan ei mun omat syömiset ole yhtä täydellisiä kuin mitä opetan. Mutta ei 100 % täydellisyyteen pidäkään pyrkiä, vaan 80/20 on hyvä kultainen keskitie. Kun 80 % ajasta syö oikein, 20 % voi olla mitä vaan :D

Tältä mun syömiset näytti tiistaina 4.10.:

Ruokapäiväkirja - lounas

  • Aamulla heti pian heräämisen jälkeen iso lasillinen vettä, johon sekoitin sekaan teelusikallisen viherjauhetta ja puolikkaan sitruunan mehun
  • Klo 8.30 Aamiainen: kaura-amaranttipuuro, jossa seassa kananmuna ja tilkka kookosöljyä, päällä mustikoita ja tilkka kauramaitoa. Vihreää teetä. Omega3-kalaöljy.
(Aamiaisen jälkeen pyöräilyä edes-takas yhteensä noin 8 km)
  • Klo 11 Välipala: Bulletproof-kahvi (kahvia, jossa seassa 1 reilu tl kookosöljyä, 2 tl MCT-öljyä ja ihan pikku nokare voita + 1/2 tl reishi-uutetta)
  • Klo 13.15 lounas: Kikherne-parsakaaliwokki, salaattia, avokadoa (kuva yllä). Lounaan jälkeen kuppi kuumaa teetä, jossa seassa tuoretta inkivääriä ja puolikkaan limen mehu.
  • Klo 17 Välipala: Kaksi riisikakkua, toisen päällä avokadoa, toisen päällä hampunsiementahnaa, omena, 6 parapähkinää
Ruokapäiväkirja - välipala

  • Klo 20.00 Illallinen: 2 munasta tehty munakas, jonka joukossa herkkusieni, pinaattia, varsipapua. Lautasella lisäksi porkkanaa, kyssäkaalia ja pari salaatin lehteä (kuva alla).
  • Myöhemmin vielä yrttitteetä ja pari siivua kyssäkaalia
(Iltapäivällä selkäjumppa, ja sen perään pari tapaamista PT-asiakkaiden kanssa - niissä tulee itsekin aina vähän liikuttua)

Ruokapäiväkirja - välipala

Olin illan yksin kotona, enkä jaksanut kokata - munakas on sillon aina helppo ja ravitseva vaihtoehto. Mulla on ollut nuhainen nenä ja vähän puolikuntoinen olo viimeiset pari päivää - syysflunssa yrittää selvästi tehdä tuloaan. Illalla rauhoitun ottamalla vaahtokylvyn ja menin aikaisin sänkyyn - tänään onkin jo paljon parempi olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti