http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 7. lokakuuta 2016

Reseptit: Suklainen aamusmoothie

Aamut alkaa olla ja aika hyisen kylmiä - ja itse asiassa päivätkin. Vielä maanantaina istuttiin terassilla ulkona syömässä auringonpaisteessa ja hyvin tarkeni, nyt ulkotreeniäkin varten pitää pukeutua moniin kerroksiin. Syksy saapui Berliiniinkin!

Terveellinen suklainen aamusmoothie

Kylminä aamuina kaipaan jotain vähän tuhdimpaa aamiaista, oli se sitten puuro, munakas tai täyteläinen smoothiebowl. Mä tykkään vaihdella mun aamiaista joka aamu, ja harvoin syön kahtena aamuna peräkkäin samaa. Smoothieenkin laitan aina vähän eri juttuja.

Tänä aamuna mieleni teki erityisen paksua ja suklaista smoothiebowlia, joka käynnistäisi mut täysillä tähän sateiseen syysaamuun. Lennän alkuillasta Helsinkiin, joten energiaa pitää riittää pitkälle! Tästä smoothiesta tuli ihanan suklainen, ja samalla se on täynnä ravinteita, vitamiineja ja antioksidantteja. Eipä uskoisi, että smoothieen on piilotettuna myös pinaattia! Tai no, mä laitoin pinaattia niin reilusti, että se värjäsi koko sotkun. Jos haluat tästä suklaisen ruskean, niin laita pinaattia maltilla ;) Uskallappa kokeilla!

Reseptit: suklainen aamusmoothiebowl

Reseptit: Suklainen aamusmoothiebowl (yhdelle)


Laita ensin psyllium ja chia likoamaan pieneen tilkkaan maitoa. Lataa päälle kaikki aineet, sekoita blenderissä/sauvasekoittimella sekaisin. Lisää tarvittaessa nestettä. Kaada kulhoon ja koristele haluamillasi härpäkkeillä. Nauti! :)
*Tuotteet saatu blogin kautta

Mulla on tulossa erittäin kiireinen viikonloppu Helsingissä, koska päivät istun Personal Trainer -kurssilla ja illat on menoa kavereiden kanssa. Sunnuntai-iltana lennän jo takaisin Berliiniin. Mitäs teillä on suunnitelmissa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti